Trunks Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Ne ori po kodu! :lol: Hahaha. :D Uglavnom, search će do sutra verovatno biti van funkcije, dok ne sredim situaciju sa virusom (ubacio sam update koji rešava security problem ali i ubija search). Strpljenja.
Angel_of_Dark Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 e ako ! pa vi samo koristite IE. FF rulzzz Hmm. ne cini mi se da je forum hostovan na IE-u pa se virus zakacio zbog toga na njega. :huh: <_> BTW, jel forum bese na Linux ili Win serveru?
Corleone Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Linux, ali rupa je u forum softveru. <{POST_SNAPBACK}> A kako do sada nije bilo ovakvih problema? Ma neko će da hakne, vidim ja.
Dicky Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Hmm. ne cini mi se da je forum hostovan na IE-u pa se virus zakacio zbog toga na njega. huh.gif dry.gif BTW, jel forum bese na Linux ili Win serveru? Pobogu covece pa ti me vredjas.Logicno je da sam mislio na klijentsku stranu...cccc...
flash_back Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 He, jbg. koristite zastitu :lol: :D ja picim u kombinaciji firefox + kaspesky + kerio.. ni baner nemoze da se provuce :D
mr oizo Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 pronasao sam posle posete zone file "eraseme.exe" i jos jedan eraseme, ne znam extenziju... u system32, obrisao ga i nestao virus... pogledajte da li ste ga zapatili...
blackshtef Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 evo opet...meni već dva dana ova poruka iskače kada idem na 2. stranu novih poruka Fatal error: Call to undefined function: clean_int_array() in /home/dzonah3/public_html/forums/sources/search.php on line 83 imam firefox+nod+kerio, kao što neko reče, ni banner se ne može provuć :)
Trunks Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Znam, nije još sređeno, čekamo lenje ljude iz invision tech supporta (skinuli su sve instalacije sa downloada, sad moraš njih da cimaš za sve).
Orgazmo Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 ^ima to da se oduuuzziiii... a do tada > nema druge strane. nema veze ionako ovde provodim previsse vremena :)
flash_back Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 ^ ma moze svakome da se dogodi :) sto da sad previmo neku frku bez veze
flash_back Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 a do tada > nema druge strane <{POST_SNAPBACK}> ne kapiram, ja opusteno saltam na sve tri ;)
BigBoy Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Mislim, moze da se odgleda sve samo je malo rekreacije potrebno: 1. Odgledas prvu stranu 2. Odes na drugu i dobijes gresku 3. Prekopiras adresu u clipboard (Ctrl+C) 4. Ugasis browser (sa operom radi) 5. Upalis browser 6. Nalepis (Ctrl+V) 7. Za svaku narednu stranicu ponoviti od tacke 2. Valjda ce se skoro namestiti.......
Trunks Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 "This message is to let you know that your ticket is still in our queue. A representative will respond to your request soon. Our normal response time is one to two business days; however, during busy times and for more advanced ticket requests there may be a longer response time." Ovo kažu iz IPB-a, ne mogu im ništa. :)
WeBad Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 ne vem da li je ovo neko pitao! ali meni samo ovaj narandzasti skin stoji! ne mogu da promenim u lepi plavi! ovaj mi je/d/b/e oci!
Urbana_Legenda Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Danas oko 18.10 casova, Norton AV 2005 javio mi ovu poruku... Jbt, sta ima ko protiv DZ?
Viper Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ja sam upravo odustao od Maxtona, i skinuo Operu... nego, kome je to ovako dosadno, evo opet je napadnuta? Da nije Kaspeskog, sada bi verovatno pala reinstalacija
bebece Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 meni je trojanac sinoc upao i evo sad opet :( isto se desava kao pre nekoliko dana,a ja imam zastitu.definitivno begam sa IE :angry:
Ilija Studen Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ja sam upravo odustao od Maxtona, i skinuo Operu... Pametno. IE će uvek biti meta, a ako još imaš nelegalan Win ništa od zakrpa. Opera ili Firefox (ja više volim FF) i nema brige. nego, kome je to ovako dosadno, evo opet je napadnuta? Nikom nije dosadno. Znam priče o ljudima koji su plaćeni po instalaciji trojana / spyware alata. Ne znam sad tačno koliko $ po infekciji, ali je to biznis i ako si dobar možeš da digneš dosta para mesečno (tip 5, 10, 20k $). U spyware svetu nema dokonih klinaca. U pitanju su ozbiljne pare ;)
Trunks Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Upravo tako, biznis.. verujem da nije ništa lično. I evo, trebalo bi da sam sad obrisao sve sumnjive fajlove, promenio sam šifre itd. Ako se opet pojavi (a ne bi trebalo), moraćete da sačekate da završim prebacivanje skina na novu forum verziju.
radoman2 Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 dobro a ko to placa i sta on ima od ovoga? ne kapiram kako ce da zaradi
Recommended Posts