Morgot Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Pocinjem ozbiljno da se bavim animacijom (poesle gomile eksplozija), konacno sam presao na animaciju. E sad, sto se tehnickog aspekta tice, skinig i riging znam dobro, sad treba da krenem da animiram. E tu nastaje problem, buduci da nikada nisam animirao (ljude, na papiru) Poceo sam da citam Animator's survival Kit (znam da se ne pise tako) i moram da priznam da me je knjiga jako odusevila. Koliko mnogo moze da se nauci od old-school animatora. Moje pitanje je da li znate jos neku knjigu ili bilo sta slicne tematike?
thinker Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 heh pise se tako :>> pa nista, animatorske biblije su taj Williamsov 'Survival kit' i "illusion of life" Franka i Ollie-a.. ostala literatura.. pa hm.. mozes da pogledas "Stop Staring!" (by Jason Osipa), knjiga skroz posvecena modeliranju i animaciji lica i govora... sta jos... hmm. www.animationmeat.com.. tj, pogledaj linkove na ovom forumu, ima prebrdo korisnih tekstova na netu... www.keithlango.com... sta znam... :) happy animating!! :>
Recommended Posts