oprosti Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Pozdrav ekipi, Prije neki dan sam otkrio ove forume i potpuno se odusevio cinjenicom da i kod nas ima sve vise ljudi koji karakter animaciji (i animaciji uopste) prilaze na pravi nacin! Koristenje najnovijeg efekta u najnovijoj mayi ili AE, sto je bila praksa mnogih "animatora", ipak nije animacija! Veliki pozdrav svima, podrska, i ako vam mogu pomoci nekom informacijom odavde iz Vancouvera, vikajte! Vidim da ima tu i ekipe iz Heliuma, pozdravite mi Rogica i Srkija! ex-Pixelas Alen oprosti.com
TEDDY Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Dobrodosao na dizajn zonu... budi slobodan da se prikljucis svim aktivnostima... Pozdrav TEDDY
oprosti Posted April 21, 2006 Author Report Posted April 21, 2006 Hvala Teddy, Bit cu slobodan svakako ;) ako budem imao sta pametno dodati! Ovdje je izgleda svaki drugi ucesnik na foruma iz Heliuma... Ne znam kako to da protumacim? A i koji je to studio Helium?!? Oni su kao neke face ili sta?... :mellow:
neu3no Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 De si Alene! Poz. Imal sta novo na oprosti il da sam gvirnem tamo.
WeeBoo Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Ova animacija je extra :D nisam odavno bolju pogledala :) stvarno mi se dopada :D
oprosti Posted April 24, 2006 Author Report Posted April 24, 2006 Pozdrav neu3no oprosti.com pokusavam da update-ujem tu i tamo kad stignem, skoro mi je trebao u smislu portfolio pa je relativno frisak... Jel'se poznajemo od ranije? Ako mislis na neku moju animaciju weeboo, hvala.
TEDDY Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Hvala Teddy, Bit cu slobodan svakako ;) ako budem imao sta pametno dodati! Ovdje je izgleda svaki drugi ucesnik na foruma iz Heliuma... Ne znam kako to da protumacim? A i koji je to studio Helium?!? Oni su kao neke face ili sta?... :mellow: Hehe... Nije svaki drugi bas... ali ima nas... :)
oprosti Posted April 25, 2006 Author Report Posted April 25, 2006 "ima nas"? Koliko je to u brojevima? Mmm...nozite se kao amebe :) Svraticu za jedno mjesec dana da vas obidjem... pozdrav iz napokon suncanog olimpijskog Van-a ;)
TEDDY Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Koliko vidim... ima nas cetvoro redovnih na forumu... i par neredovnih...
oprosti Posted April 28, 2006 Author Report Posted April 28, 2006 I mi Teslu za trku imamo :D Cisto da probam forume da nakacim neki img...
Recommended Posts