Djorzgul Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 malo skica za dizajn kojekakvih karaktera koje sam napravio, planiram da napravim, animiram... i stha sve ne josh...
vili Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Odlicno!! Ova poslednja dva lika bi bili pun pogodak za neku dobru pricu.
Kristijan Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Budući da sam video već animiranu jednu od onih Krambolikih žena, moram da kažem da mi to za sada ostavlja najjači utisak. Gorila je dobar crtež. Šta ćeš dalje sa njom? Ovi glineni likovi su dosta rabljeni u animaciji. S jedne strane to je zicer, uvek je na mestu, nemaju neki specijalan karakter i odlični su za masovnu identifikaciju, a opet, kada vidiš 3, 5, 17... takvih animacija više nemaš želju da gledaš nove... Puž ima potencijala, to bi trebalo još razraditi. I tako, lepo ti je ovo...
vili Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Ovi glineni likovi su dosta rabljeni u animaciji. S jedne strane to je zicer, uvek je na mestu, nemaju neki specijalan karakter i odlični su za masovnu identifikaciju, a opet, kada vidiš 3, 5, 17... takvih animacija više nemaš želju da gledaš nove... Sto jes', jes'. U pravu si kad malo razmislim... :huh:
Smajky Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 pa ne znam meni je sve ovo nekako vec vidjeno ti i tamo, experementisi malo, unesi nesto svoje.
Smajky Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 kao sto rekoh deluje mi vec vidjeno, overall look, moje subjektivno misljenje <_<
Djorzgul Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 jbga, ja bash volim kako sam smislio lokicu i one zicotinje [postovatju jednu kratku animaciju sa zicotinjama uskoro]... a klovn mi je jedan od najdrazih crteza koje sam napravio... za gorilu i one plastelinaste coveculjke sa slazem... gorila je influenced by tarzan, a plastelinci... kao sto ste vetj pomenuli... zicer, ali moze da bude dosadan... sa druge strane, sve zavisi od price i glume... covek moze i sa obicnom lopticom da isprica odlicnu pricu... i tako,.... bar niste rekli da je kaljavo :P
Recommended Posts