Jump to content

Recommended Posts

Posted

Budući da sam video već animiranu jednu od onih Krambolikih žena, moram da kažem da mi to za sada ostavlja najjači utisak.

Gorila je dobar crtež. Šta ćeš dalje sa njom?

Ovi glineni likovi su dosta rabljeni u animaciji. S jedne strane to je zicer, uvek je na mestu, nemaju neki specijalan karakter i odlični su za masovnu identifikaciju, a opet, kada vidiš 3, 5, 17... takvih animacija više nemaš želju da gledaš nove...

Puž ima potencijala, to bi trebalo još razraditi.

I tako, lepo ti je ovo...

Posted
Ovi glineni likovi su dosta rabljeni u animaciji. S jedne strane to je zicer, uvek je na mestu, nemaju neki specijalan karakter i odlični su za masovnu identifikaciju, a opet, kada vidiš 3, 5, 17... takvih animacija više nemaš želju da gledaš nove...

Sto jes', jes'. U pravu si kad malo razmislim... :huh:

Posted

jbga,

ja bash volim kako sam smislio lokicu i one zicotinje [postovatju jednu kratku animaciju sa zicotinjama uskoro]...

a klovn mi je jedan od najdrazih crteza koje sam napravio...

za gorilu i one plastelinaste coveculjke sa slazem... gorila je influenced by tarzan, a plastelinci... kao sto ste vetj pomenuli... zicer, ali moze da bude dosadan... sa druge strane, sve zavisi od price i glume... covek moze i sa obicnom lopticom da isprica odlicnu pricu...

i tako,.... bar niste rekli da je kaljavo :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...