Jump to content

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
Posted
previshe konekcija na mysql server :) btw. otvaranje 5 prozora sa zonom, znachi 5 konekcija manje za ostale korisnike :)

:o Nisam to znao. :( Dobro je da si to napisao, hvala. :)

Ubuduće ću se truditi da ostavim više prostora i za ostale korisnike. :D :)

Pozdrav. ;)

Posted

Kao što sam i obećao, trudim se da ostavljam što više prostora za sve korisnike, a i sebe samog, ali mi se čini kako smo opet na dobrom putu da prerastemo i novi server i sad se pitam, da li je to moguće!? :(

Mislim, u biti nikakva panika, čisto me samo zanima. :)

dz_error.jpg

Posted
previshe konekcija na mysql server btw. otvaranje 5 prozora sa zonom, znachi 5 konekcija manje za ostale korisnike

hmmmmmmm :unsure:

Uglavnom otvaram PUNO prozora u isto vreme, mozda zbog toga Sanchezzo nije mogao da pristupi :P :D :) :rolleyes:

Posted

glupo pitanje: ako forum zatvara konekciju nakon citanja potrebnih podataka onda nema veze koliko si prozora otvorio, posto bi 500 konekcija mogao opusteno da handluje mysql ...

da li zatvara konekciju ?

Posted

zapravo, ako je konekcija persistentna (shto php radi), onda je nebitan mysql u celoj prichi :) ako php drzi otvorenu konekciju, ona je otvorena dok se ne ugasi strana :) moracu to da proverim :)

Posted

ne bi da smetam ali ako nije tajna na kakvom serveru drzite sajt,

mislim kog tipa, memorije?

koji vam je max br konekcija ?

kirupa recimo nikad nema ovih problema a veci je forum ili bar tu negde

Posted

U planu je još jedno proširenje tj. uzimamo sledeći plan. Imamo VPS na ServInt hostingu, a i dalje često dolazimo u situaciju da smo na granici resursa (pa se i dešava gorepomenuta greška).

Posted

Ne vidim kursora kad oću da ukucam, najčešće ispravim neku slovnu grešku u postu sa brzom izmenom.

Prilično mi to glupavo. Kursor je tu al ga ne vidim pa nabadam ko ćorava koka. Zrno.