Trunks Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Hvala na ukazanoj grešci. Vraćao sam i stari bekap fajlova (pored baze) pa je nekim čudom obrisao index.
nemanja Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 A plan vam je bio skroz ok.. Steta sto je iz 2004. :)
dZay sanchezzo Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Evo ga ponovo, IPS Driver Error. :( Dugo ga nije bilo, a vjerujem da ga se niko nije ni poželio. :(
Sa1Nt Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 previshe konekcija na mysql server :) btw. otvaranje 5 prozora sa zonom, znachi 5 konekcija manje za ostale korisnike :)
dZay sanchezzo Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 previshe konekcija na mysql server :) btw. otvaranje 5 prozora sa zonom, znachi 5 konekcija manje za ostale korisnike :) :o Nisam to znao. :( Dobro je da si to napisao, hvala. :) Ubuduće ću se truditi da ostavim više prostora i za ostale korisnike. :D :) Pozdrav. ;)
dZay sanchezzo Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Kao što sam i obećao, trudim se da ostavljam što više prostora za sve korisnike, a i sebe samog, ali mi se čini kako smo opet na dobrom putu da prerastemo i novi server i sad se pitam, da li je to moguće!? :( Mislim, u biti nikakva panika, čisto me samo zanima. :)
BugarskiB Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 previshe konekcija na mysql server btw. otvaranje 5 prozora sa zonom, znachi 5 konekcija manje za ostale korisnike hmmmmmmm :unsure: Uglavnom otvaram PUNO prozora u isto vreme, mozda zbog toga Sanchezzo nije mogao da pristupi :P :D :) :rolleyes:
Sa1Nt Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 hehe, nema brige... digao sam broj konekcija na mysql, trebalo bi da bude ok sada... javljajte obavezno ako imate bilo kakvih problema :)
MrSteel Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 glupo pitanje: ako forum zatvara konekciju nakon citanja potrebnih podataka onda nema veze koliko si prozora otvorio, posto bi 500 konekcija mogao opusteno da handluje mysql ... da li zatvara konekciju ?
Sa1Nt Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 zapravo, ako je konekcija persistentna (shto php radi), onda je nebitan mysql u celoj prichi :) ako php drzi otvorenu konekciju, ona je otvorena dok se ne ugasi strana :) moracu to da proverim :)
MrSteel Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 da ali moze i u php-u da se zatvori konekcija bitan je nacin u stvari na koji je otvaras, tu se definise tip konekcije http://www.w3schools.com/php/php_ref_mysql.asp
Sa1Nt Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 provericu, al' mislim da ima vishe mana nego prednosti :)
nemanja Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 dzonah3_diforzon strikes again... :mellow:
MrSteel Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 ne bi da smetam ali ako nije tajna na kakvom serveru drzite sajt, mislim kog tipa, memorije? koji vam je max br konekcija ? kirupa recimo nikad nema ovih problema a veci je forum ili bar tu negde
Trunks Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 U planu je još jedno proširenje tj. uzimamo sledeći plan. Imamo VPS na ServInt hostingu, a i dalje često dolazimo u situaciju da smo na granici resursa (pa se i dešava gorepomenuta greška).
Sa1Nt Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 mysql je optimizovan za ovaj VPS plan, al' je problem shto je zona malo velika pa je tesko zauzdati je :P
supersonic Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 bogam' ova zona bolan postade institucija... pa je stalno haker'šu oni dzonah3_diforzon-ovi :lol:
supersonic Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 ma nije opet,nego eto tako ja malo napisao :D
neu3no Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Ne vidim kursora kad oću da ukucam, najčešće ispravim neku slovnu grešku u postu sa brzom izmenom. Prilično mi to glupavo. Kursor je tu al ga ne vidim pa nabadam ko ćorava koka. Zrno.
Recommended Posts