Fidel Castro Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Ja sam juce imao dosta problema ali povreneih... Tj. ne mogu da pristupim pa poslije 2 minuta OK dok ne napisem odgovor jos 2 min. i onda ponovo uvene forum...
anactor Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 E, ovo već postaje jako iritirajuće! Ako možete nekako sredite to i dajte da se nađe neko trajnije rešenje! Jbt, na svakih pola sata se zakuca bar na nekoliko minuta. Doduše, nema više onako dugih pauza kao ranije, ali ovo je teški smor. Malo malo pa se nešto desi. Ako se već i ne zapuca, onda užasno uspori.
Trunks Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Znam da iritira što se stalno dešava, ali Zona je prerasla server na kojem smo sad. Prelazimo na novi hosting tokom vikenda, izdržite još malo. :/
Abishai Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Sta se vise desava sa zonom ?? Meni u poslednje vreme cesce NE radi, nego sto radi :( edit sad sam video sta si napisao (pisalo smo u isto vreme)
Kristijan Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 There appears to be an error with the database. mySQL query error: DELETE FROM ibf_sessions WHERE ip_address='217.65.194.3' SQL error: Can't open file: 'ibf_sessions.MYI' (errno: 145) SQL error code: Date: Thursday 25th of January 2007 12:16:16 PM Ovo se meni pojavljivalo gotovo citavo poslepodne. Ko zna da zakrpi ovakve probleme? Edit: dok sam ja ovo gore napisao, Trunks vec dao objasnjenje...
anactor Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Ok. Pozdravljam prelayak na novi server. Nadam se da će ovaj biti dovoljno dobar. Inače, ako nije dovoljna cifra koju plaća znamo već ko, ja sam za to da se uvede neka simbolična članarina za članove koji to hoće ili za članove preko 1000 postova. To bi zaista bilo simbolično, ali obzirom na to koliko nas ima, bilo bi i više nego dovoljno da se platineki dobar i pouzdan server. Mada i dalje mislim da je ono koliko sada Zona dobija dovoljno za pristojan server. Kako god, samo da se stvari konačno srede. Zona postaje institucija :)
Bolest Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Ok. Pozdravljam prelayak na novi server. Nadam se da će ovaj biti dovoljno dobar. Inače, ako nije dovoljna cifra koju plaća znamo već ko, ja sam za to da se uvede neka simbolična članarina za članove koji to hoće ili za članove preko 1000 postova. To bi zaista bilo simbolično, ali obzirom na to koliko nas ima, bilo bi i više nego dovoljno da se platineki dobar i pouzdan server. Mada i dalje mislim da je ono koliko sada Zona dobija dovoljno za pristojan server. Kako god, samo da se stvari konačno srede. Zona postaje institucija :) haha, već sam planirao da kažem da ako je problem sa kintom za novi server, da uletimo sa nečim, ili da pošaljemo nekog ODAVDE da obije trafiku :)
Trunks Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Nema problema sa kintom, ne bismo vas mučili sa bannerima u suprotnom. ;)
panemoj Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Znam da iritira što se stalno dešava, ali Zona je prerasla server na kojem smo sad. Prelazimo na novi hosting tokom vikenda, izdržite još malo. :/ 'ajd' sa srecom ti rodjendan :) i u duhu istoga da ti, za pocetak, pozelim da resis ovo sranje. :)
Chegevara Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Cestitam situaciju, mislim rodjendan, server i tako to :)
Oliver Brown Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 bilo je krajnje vrijeme, zona mnogo stekuje u zadnje vrijeme....
Black Arrow Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Takodje imam takve probleme.Ceo dan pokusavam da dodjem na DZ,ali ne mogu. Tako je bilo od juce poslepodne pa sve do pre sat vremena.Dobro je da mogu da postujem makar nesto. Izbacuje mi iste poruke kao i Њ-u.Jednostavno,ne moze se uci.
MrSteel Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 ako treba neki zajednicki prilog da skupimo da se prosiri sve kako treba mislim da se moze naci sigurno 20-30 osoba koje bi novcano pomogle, to bi bile pare za odlican server
Trunks Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Znam da iritira što se stalno dešava, ali Zona je prerasla server na kojem smo sad. Prelazimo na novi hosting tokom vikenda, izdržite još malo. :/ Nema problema sa kintom, ne bismo vas mučili sa bannerima u suprotnom. ;)
Black Arrow Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Ne stoje ti baneri gore za ukras,jel da :) Bas je cool sto DZ dobija novi host,nadam se da vise nece biti ovakvih problema.
Dimče Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Ufffff... !!! :unsure: Dobro je! A ja pomislio da sam banovan i sve pokušavam da se setim da li sam negde nešto p... A dva dana nisam mogao da uđem i kao da sam ostao bez cigara... :lol: Dajte žiro slobodno. Stvarno, a kako izgleda kad si banovan, mislim... sta se pojavi?
Black Arrow Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Kad si banovan,izbacuje ti da ti je username ili password pogresan kad pokusas da se logujes na DZ. Valjda je tako,nisam nikad bio banovan :)
panemoj Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Opet . . . .Jbga :( Cekam po minut-2 da udjem u thread. Kud si i postavljao ovu temu . . . :) EDIT : Obrisao sam attachmente sa error-ima.
kodi Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 to stvarno ne bi trebalo da se desava, probajte da podesite memory limit za php, mozda je default vrednost na novom serveru mala za ovoliki forum
Trunks Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Znam, biće sređeno do sutra hopefully, nismo još dobro optimizovali novi server pa se dešavaju ovakve stvari. Tj. nismo imali prilike jer smo gledali da se što brže prebacimo sa starog.
nemanja Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 SQL error: Can't create a new thread (errno 12); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug SQL error code: Date: Tuesday 30th 2007f January 2007 04:09:20 PM :angry: Nadam se jos samo veceras...
panemoj Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Da l' ste sredili ili ne - leeti ! Da malo i pohvalimo :)
MrBig Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 A evo i novog bisera... Na http://www.dizajnzona.com/...
Recommended Posts