Jump to content

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne samo to. Nego, već 5 minuta čekam da mi se otvori stranica, dok u taskbaru svo vreme piše

waiting for page pagead.googlesyndication...

nikako, ali nikako mi se ne dopada to. Šta bre hoćeš Google bre bre..

Posted

Što se tiče grešaka u bazi, to je problem na kojem još uvek radim, biće sređeno.

Ne samo to. Nego, već 5 minuta čekam da mi se otvori stranica, dok u taskbaru svo vreme piše

waiting for page pagead.googlesyndication...

Ovo je ono što me najviše zanima, tj. već ranije sam dobio žalbu da Google Statistics pravi gužvu oko loadtime-a, pa me zanima kako je moguće da to samo nama radi.

Posted

Danas je bila greška čitavo popodne jer nisam bio na netu pa nisam video. Obrisao sam neke skripte sa strane koje bi mogle praviti problem, valjda će sad biti okej.

Posted

^^ Jeste, kako nije? Pa ja ceo dan danas na zoni.

Još sam kupio kilo mandarina, počeo da pušim KIM i navijam za Holandiju, opijen narandžastom bojom zone. Stvarno danas neki čudan dan.... :blink:

Posted

e alo!!! ovo mi se deshava sve cheshce, evo vec par dana uzastopno mi treba par sati da se nakachim na DZ, dobijao sam razne ove neke errorove...recimo:

SQL error: User dzonah3_diforzon has already more than 'max_user_connections' active connections

ali ova sledeca dva su me malo zbunila...nije da se razumem, ali ovo pominjanje "member ID-a" i "IP address-e" i ovo kao "delete" me malo zabrinulo...

mySQL query error: DELETE FROM ibf_sessions WHERE member_id=3735

mySQL query error: DELETE FROM ibf_sessions WHERE ip_address='212.200.89.236'

Posted

juche ceo dan.

takodje ovo : mySQL query error: DELETE FROM ibf_sessions WHERE member_id=3735

mySQL query error: DELETE FROM ibf_sessions WHERE ip_address='212.200.89.236

:blink:

blahh.

Posted

I meni isto, sad izbacuje neki noviji fancy prozor, uglavnom sql crkava, nisam imao zivaca da citam sta mu je. Sad cu Zonu shutnuti u jaja mozda proradi. Evo da vidim

Shut u jajca i goooooooooooooooolllllllllll :lol: