zklop Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 . Председник жирија др Синиша Мали, дипл.економиста WtheFUCK??? mogli su i maju gojkovic da ture u ziri, zbog radi njenog enormnog iskustva i zasluge s novosadskom autobuskom. grrrrrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapidograf Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 . Председник жирија др Синиша Мали, дипл.економиста WtheFUCK??? Kada vidis samo domaca imena vrhunskih strucnjaka iz prakse i akademskog miljea (irony) u ziriju konkursa, bez ijednog stranog arhitekte sa kredibilitetom, na ovako velikom i ozbiljnom projektu, sve ti je jasno koliko je sati, koliko je ozbiljan konkurs. Paravan za uzimanje para. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t@urus Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Taman sam mislio da probam kako sam naučio City Engine i ArcGIS, a onda videh predsednika žirija... Neka, biće prilike... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
demarko Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Студентски конкурс за идејно решење Кнауф штанда на сајму грађевинарства 2014. Позив (JPEG) Распис и услови конкурса (PDF) Право учешћа: Сви студенти Факултета организатора без обзира на годину студија. Предајом рада сви учесници прихватају све услове Конкурса Награде: Жири састављен од представника факултета и Кнауф-а оцениће приспеле радове и доделити три награде: I. Награда 60.000 динара+изведено Конкурсно решење + посета Кнауф фабрици у региону II. Награда 36.000 динара III. Награда 24.000 динара За учешће на конкурсу потребно је извршити пријаву овде Link to comment Share on other sites More sharing options...
zklop Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1605381 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Proaspekt je Lojketov biro / jesu oni dobili ili neka druga ekipa tj. "tim" pod tim imenom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zklop Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 ^ imas link gore - sve pise tamo. Lojketovs - u mnozini ;-) bio je dovoljan kaziprst, lagani okret iz zgloba i Voila...precednik zirija je pikirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t@urus Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 A šta je sa ovim rokovima? Ocenjivanje radova i izbor dobitnika nagrada – 03.06.2014. Objavljivanje dobitnika nagrada od strane žirija – 10.06.2014. Nije preCednik tad prisutan sigurno. Pa rekoše da požure malo. :) http://www.dab.rs/domaci-konkursi/item/109...-novom-beogradu Čestitke Gangi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapidograf Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Srpska posla. :D Vi jos za ozbiljno uzimate domace konkurse i te price? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zklop Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 ne uzimamo, ali je ovo postalo javno - politicko etiketiranje i to ne papirnim nalepnicama na ambalazi, vec laserski- bar kodovima po kozi, celu...u beonjaci uskoro.......koji je moj, on precednik zirija??? - do sada je sve ovo bilo tajno , klanovsko, our-ovsko.... sada - ovo je perverzno, and beyond....peep show, ali ne mora da se ubaci coin da bi se videlo. sada je na izvol'te ga svima onanija medj strukom. sveopsta. (ako nema kvacica na slovima onda je sifrovano - je l' da? niko nece razumeti osim nas - ovde koji se "poznajemo". niko me nece zvati na informativne u ulicu dana republike???? ha? ha? uh..kad bolje razmislim - orao pao, orao pao.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_T.A.R.G.A.T_ Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1605381 čuo sam da su se 80e upravo javile... traže svoj dizajn nazad. ba-dum-tsss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapidograf Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 čuo sam da su se 80e upravo javile... traže svoj dizajn nazad. ba-dum-tsss Matori, i Zaha bi poduvala ovde u Bg na konkursu od strane Lojketa i ekipe, kada bi mu izasla na crtu, hehe, tako da dizajn je irelevantan ovde. Steta nema slika Lojketovog ubiVstvenog projekta..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_T.A.R.G.A.T_ Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 mislim da imaš 10ak fotografija pobedničkog projekta na linku koji je postavio zklop uglavnom, ozbiljni (veliki, internacionalni) ofisi ne učestvuju na ovakvim (otvorenim) konkursima. akcenat na ovakvim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganga Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 katalog svih pristiglih radova za konkurs za blok 42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapidograf Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Pregledao sam ceo pdf natenane. Iznova, sve cestitke za Gangu , tj. Lojanicu i ekipu, nije sarkazam, ubedljivo najbolji i najelegantniji projekat od svih, zasluzeno prvo mesto. Sve ostalo, utisci, totalna katastrofa, druga nagrada Kolubara - no comment, ko sve danas sebe ne zove arhitektom. Video sam brdo nekih Kolhaas wannabe mega-kocki,totalni promasaji i svako odsustvo maste i originalnosti. A oni TARGAT-ovi cajnici su tek fijasko. U kategoriji osrednjih apstraktnih studentskih koncept projekata, ali daleko od ozbiljne arhitekture. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t@urus Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 http://www.superprostor.com/rezultati-konk...klekovaca/13061 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 'ajmo raja: http://www.superprostor.com/natjecaj-za-vi...-sarajevu/13527 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zigs Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Pozdrav svima. Pitam se vredi li ovo raditi uopste ili ne? :) http://www.superprostor.com/konkurs-za-urb...u-pancevu/13530 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapidograf Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 ..ako volis da radis za kikiriki.....onda samo napred...300.000din prva nagrada, podelis na troje ljudi to je 100.000 din po glavi ali samo u slucaju da pobedite, a Bog te pita hoce li se ikada stvarno graditi ili je samo pranje para i blef po obicaju ovde....waste of time mu 2 cents. Paralela, uradis par rendera za stranog klijenta, znaci samo model ,teksturisanje i renderi (sto ces svejedno raditi i ovde, plus idejno resenje, originalna ideja i tehnicki crtezi i sto cuda sto dodatno moras) i uzmes iste ili vece pare, koje su ti zagarantovane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zigs Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Pa da, u pravu si. Zesci waste of time. Stariji i iskusniji kolega uzeo malo da analizira i kaze da to vredi samo porusiti i graditi novo koje bi mozda kostalo isto i kao rekonstrukcija. Al' eto ja bio samo radoznao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisa Posted May 14, 2015 Author Report Share Posted May 14, 2015 Sta kazete na pobednike za 3 centralna Trga u Beogradu... Na ovim renderima iz novina ja ne videh nista sem besomucnkog poplocavanja svega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 pa u tome je poenta. otarasiti se viska miliona iz gracke kase. - jos jedan kulturni centar/ bas nam ih zafalilo. perica zamislja da saobracaj moze da ukine tek tako - uzme pare za malo apstrakcije (milionce) a resavanje kolapsa ostavi za drugi konkurs. pa opet iz pocetka - olaksavanje kase, pokusaj resavanja necega... samo fali raspisivanje samodoprinosa za vake stvari. bolje da su dali arapima, ovi napravili maketu - oni uzeli kredit i mi dobijemo sta dobijemo... (bas se nalupah - ali primecujem da je bolje tako - veci prolaz imam u institucijama...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts