Skrabalo Posted May 16 Report Posted May 16 Dakle tema je kad se nešto reflektuje u nečemu, ako imate takvih ovde je mesto, ja verovatno imam još, samo dok nađem .. 1 2 3
amaNS Posted June 11 Report Posted June 11 Osecaj ambijenta je tu al fotka nema neku ociglednu temu - subjekt, bilo bi dobro da si sacekao priliku kad se neka osoba pojavi u odrazu (refleksiji) na tim vratima. Ovako, tesko da bi mi prva asocijacija bila "refleksije". P.S. - desni frizider bih bas rado udomio, moze bez onih sokica pri dnu 😄 1
Skrabalo Posted June 11 Author Report Posted June 11 Meni bilo simpatično što se neon ivice frižidera reflektuje na površini astala .. Tu piše i gde je fotka nastala Kafe Sveti Stefan .. 🙂 1
Skrabalo Posted June 14 Author Report Posted June 14 Odlična .. šta je to, krov od automobila? Kad prvi put pogledaš deluje kao bara na putu .. 🙂
yagodinac Posted June 14 Report Posted June 14 Da, krov, ne sećam se šta ali nešto minijaturno tipa smart.
Skrabalo Posted June 29 Author Report Posted June 29 Od pre neki dan .. a kako je zanatlija postigao ovaj visoki sjaj na fangli .. nemam pojma ..
Recommended Posts