Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nista posebno vec onako par najpoznatijih Londonskih motiva, koliko coveku dozvoli vreme i vremenske prilike...jer su u ovom gradu atmosferske prilike vise nego cudljive.

Inace grad kao grad je jako zanimljiv. Prepun istorije, tradicije i, emigranata... Svaka skola i dalje ima svoje muske i zenske uniforme bez obzira na uzrast. Gratski prevoz je najproblematicniji. Taxi je skup i cena se menja u zavisnosti od doba dana i potraznje, metro nije svuda prisutan a Double Deckers-i su zanimljivi ali i uzasno spori. Otprilike su zgodni samo za turisticko razgledanje grada i za poslati ih po smrt..A kako i nebi kad je drumski saobracaj u celom Londonu ogranicen na 20 MPH. Satima mozete putovati 10km. Ono sto je meni bilo najvece iznenadjenje to su ljudi. Ni traga ni glasa od engleske hladnoce i uzdrzanosti. Ljudi su topli, pricljivi, predusetljivi i jednom recju - divni. Bar su takvi moji utisci. Ocigledno prerasude koje mi ovde vec decenijama imamo nisu tacne. Bio sam dovoljan broj dana da se na sirem uzorku uverim u to.. Inace u nadeleko cuvenim pubovima pivo je 8-9 funti, tako da velike pijanke sa mnogo ljudi mogu biti (tu i tamo) i pomalo neprijatne. Sa druge strane hrana u prodavnici je vidno povoljnija nego u Srbiji, a zasto ne znam..  I tako...uz manje-vise vec svima poznate kadrove, toliko od mene za ovaj put..

54943477262_9944f9c0f4_c.jpg4 by Saša Dragišić, on Flickr

54944355101_bafe65a3b9_c.jpg11 by Saša Dragišić, on Flickr

54944355206_8a99e87d5e_c.jpg2 by Saša Dragišić, on Flickr

54944666520_bd6bebd89d_c.jpg7 by Saša Dragišić, on Flickr

54944614974_243c4e3457_c.jpg8 by Saša Dragišić, on Flickr

54944614889_854a53afdd_c.jpg10 by Saša Dragišić, on Flickr

54944355116_bd7ccf872e_c.jpg20250915_135033 copy by Saša Dragišić, on Flickr

Pekam +381(srb) ..da li me zajebavas?

54944355226_177dc904c6_c.jpg3 by Saša Dragišić, on Flickr

54944614914_ce04c4c071_c.jpg9 by Saša Dragišić, on Flickr

54944817710_f96fc61ce9_c.jpg5 by Saša Dragišić, on Flickr

• Argon_ changed the title to London report
Posted
1 hour ago, Argon_ said:

Ono sto je meni bilo najvece iznenadjenje to su ljudi. Ni traga ni glasa od engleske hladnoce i uzdrzanosti. Ljudi su topli, pricljivi, predusetljivi i jednom recju - divni. Bar su takvi moji utisci. Ocigledno prerasude koje mi ovde vec decenijama imamo nisu tacne.

Ne znam ko je plasirao takve price... Da se nikad ne ode u Engelesku dovoljno je pogledati nadaleko cuvne mucke i monti pajtone, crnog guju, ima jos mnogo primera pa da se prostom logikom svati da sve to ne moze da iznedri narod koji je ksenofobican, hladan i zatvoren.

Fino si ovo dokumentovao.

Posted

Lepe sličice tj kadrovi. Ja samo recimo obožavam noćne ulične, sa ili bez tripoda nebitno; i voleo bih da vidim neku takvu plus atmosfera iz tih pabova. Inače fotke su ti nekoliko klasa iznad onih koje viđamo kod tzv travel blogera koji na tome mlate pare a znaju da izvade samo telefon kad je fotografija u pitanju.