Jump to content

Recommended Posts

Posted

neznam sta da vam kazem o ovome ...

neki lik je nacrtao ja je modelovao a jedan treci ce da je animira . ako bude nesto sto valja svi ce te znati ako ne bude .... neznam o kakvoj balerini pricate.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ali cemu ove ink linije po sred face i na patikama onako neukusno (mada je dizajn celog karaktera,, uumhmh...) ? jel ste culi vi za smoothing grupe a i da ink-n-paint ima i opcije, ne samo default :>>

Posted

Thinkeru to je samo skica nikada nisam radio ink pa sam samo nabacio, ... chekam da mi crtac odradi "grimase" koje ce se koristiti pa da radim morph-ove. a usput ucim da radim sve to.

Trebalo je da u naslovu stoji debeli WIP.

takodje story board je nekompletan i pun rupa....

sve ce budje sredjeno nadam se...

Posted

...sve sem karaktera koji je grozan! Nema ni trunke apeala. U animaciji i najruzniji karakteri moraju da budu gledljivi. Ovaj je grdan...

+ sa tolikim ustima ches da se napatis u morpheru. Trebace ti bar 3 targeta da samo skupi usta.

Posted

haha taj fazon ali to je i kul u neku ruku,

sve ovih dana pokusavam da stignem da eksperimentisem sa ogromnim ustima i nacinom da ih kontrolisem,

inspirisao me onaj zabac iz flushed-away trailera.. ali ne onaj glavni nego onaj "bonzur" :P

ako se odradi dovoljno progression targeta moze da ispadne kul.

Posted

@ baby pa kad neces da mi das popust na skolu pa moram da ucim sam :( .... a i dobro je da je "grozna" to je vec jedna karakterna osobina zar ne......

usta se smanjuju definitivno ... jedino mi je zao sto kada to odradim verovatno nece moci da onako obesi vilicu a to mi je bas cool ...

Posted

koji popust... :)

da je skola malo skuplja bila bi dzabe:). Postuj ako se negde zabagujes pa da te chupamo.

@thinker

radio sam karakter koji ima 6 targeta za skupljanje usta iz osmeha u "macja guza". Jedini je shit sto kada to bacim u MotionBuilder ne prepoznaje mofove sa multiple targetima. Izpizdeo sam. Jenini nachin da to radi od jedanput su blend shapeovi za koje svi znamo koji program ima a koji nema :angry: :)

Posted

^ smislicu vec neku prevaru. Razmatram i a i b opciju. Mada mislim da bih dobro prosao sa skinovajem i blendshapeovima u maji pa onda export u FBX.

I sam znash da je najzahvalnije da ti i telo i face budu na jednom mestu zbog doradjivanja.

Posted

ako oces iskreno, sama ideja mi je grozna, shto baby rece, gadno je za gledanje, i materijal ti je ... zanimljiv :D Ink ' n' paint je super ako lepo uradish smoothing grupe, mat grupe, debljinu, sve... e ONDA je ekstra... :D a ovako nije neshto... dakle, da ne bude de se*em, evo pomoci:

Uradi pazljivo smoothing grupe, i kad radish meshsmooth pazi da ne Smoothujesh result :D e sad, kad je to ok, onda sredi debljinu mastila i tako to... isprobaj razdaljine za Overlaping, il kako se vec zove, ne mogu se setim, to je koliko treba da je razdaljine od jednog poligona objekta koji pokriva neki drugi, pa da se oivici... sad nisam bash jasan, al shvatices...

Poshto si rekao da je materijal WIP, ovo gore i nije kritika, nego savet.

Ali lik je TOLIKO GADAN da ne bih MOGAO da ga gledam... mislim, pazi, orci su gadni, pa su gledljivi... a ovo je brate prosto RUZNO....

Evo ti 5-ominutna skica u Paintu face kako bi moglo... sad mi ne radi mish, pa crtam nekim starim sa kuglom onom olovnom, jedva radi :D

No, evo skice:

debilka7ig.jpg

Posted

Ljudi, pa shta vam je, riba je bash sexy :D

Shalu na stranu, mislim da je bash fazon ovako neshto gadno. Ako i pricha bude kao i karakter bice to muchno za gledanje :) To, tooo! :D

Posted

malo me sve ovo zbunjuje!!!

toliko generalno razlicitih misljenja.....

mislim da ce za vikend da padne mali up ako uhvatim vremena, modelovacu je kao mladu i stasitu iz vremena kada je jos bila neko i nesto pre nego sto su joj se desile stvari koje su joj na lice navukle taj look.

tada bi trebalo da se tada dopadne svima ali bilo bi glupo da sada napisem celu pricu, zar ne.

Posted
E PIRATES AJ RADI TU BALERINU I NE#$NJAJ PRETERANO... :P

E DA ZAJ#$% NAOCHARE I KEVE TI, POGLE' TAJ SVINJSKI NOS!!!

Iz fundamenta obrati paznju na ponasanje. Kritike treba da budu konstruktivne ili ako nista drugo, bar saljive sa izvesnom sozom humora. Tvoja nije ni jedno ni drugo. Ako imas nesto da mu kazes tog tipa ili ga zovi telefonom (posto je ocigledno da se znate) ili mu posalji PM.

Pisanje velikim slovima se smatra vikanjem!!!