Jump to content

insidethefirewall


Recommended Posts

onaj radio koji si nashla u fioci radnog stola stavi u examine prozorcic i za rotirajga. tada ce ti se u inventaru pojaviti baterija koju stavish u autic, na autic stavish magnet i aktivirash daljinski. auto ti donese kljuc kojim otkljucash drvenu kutijcu ispod slike. u drvenoj kutijici se nalazi tastatura izlaznih vrata koju logicno postavljash na onaj crni panel pored vrata. u tu tastaturu bi trebalo ukucati shifru koja je bila na notebooku kada su se aktivirala vrata ali ta shifra ne radi. uz to ostace vam prazno mesto u inventaru. zakljucak igrica ne radi :)

Link to post
Share on other sites

Moze da se izadje...u vazi se nalazi prvi kljuch *kljuch radnog stola...kada pretrkeljishete fijoke

na radnom stolu i komodi, iskopacete radio, kabl za napajanje laptopa, magnet, automobil i njegove daljinske komande...radio rotirash na examine i izvadish bateriju...zatum se u opciji combine ubaci baterija u autic, pa se potom na sve to doda magnet, a auto se zatim stavi na pod izmedju dvoseda i fotelje...uzme se daljinska kontrola i provoza autic...pa ponovo na examine...i u auticu ce biti silver key...na stochicu pored fotelje je zakljuchana kutija...otkljucha se i unutra je front kontrolnog panela kod izlaznih vrata...ispomerajte jastuke po dvosedu i nacicete knjigu...iza saksije sa biljkom je skrivena kamera...magnet+use...kao rezultat nema vishe slike na TV-u...na stolu ispremeshtajte chasopise i papire i nacicete novchanik...examine i unutra je ID card...ime je potrebno kao username na laptopu...kantu pored stola istresite...ispashce papirici, sloze se parchici i dobije se chetvorocifreni broj...on ce biti password na laptopu...kada se udje u program aktivira se napajanje na kontrolnom panelu...odigra se igra, akao rezultat dobije se izlazni code... ;)

 

...i to je to

Link to post
Share on other sites

ajde da ponovim, IZ SOBE JE MOGUCE IZACI ALI IGRICA JE PUNA BAGOVA.

evo npr sada sam je ukljucio i nema nigde daljinskog za kola. umesto daljinskog sam dobio neki glupi mobilni telefon koji sam sada prvi put video uz to ne sluzi nicemu. tj. telefon je kao neki hint.

Link to post
Share on other sites

@g-style - Ma ovo je glupost...uzela sam daljinski i pomerala kola ali nisu izgurala kljucic ispod kauca...:(

 

I dzaba mi i kod za otvaranje vrata i sve, kad je izbagovano...nemam bas tolko vremena za gubljenje....steta. :mellow:

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...