Jump to content

Samoca


Abishai
 Share

Recommended Posts

On 2/28/2022 at 11:24 PM, Abishai said:

...ali valjda moze da prodje 🙂

Moze, za nesto moze 🙂 Ako ih posmatramo kao zasebne fotke nemaju dovljno zanimljivog sadrzaja, eventualno ova poslednja mada je malo presirok kadar al uspeo si to u odredjenoj meri da kompezujes detaljima u prvom planu... Estetika je dobra, kolorit u skladu sa svetlom a pre svega sablasnom atmosferom. Daj neki motiv iz prirode, nesto konkretnije uklopljeno u scenu dobrim kadriranjem, ili pejzaz sa dobrom gemetrijom gde su linije i oblici povezani na interesanta nacin, recimo prva ima taj momenat.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

^ Hvala! 🙂
 

Nesto nemam inspiraciju vec neko vreme, valjda druge gluposti uzele maha. Evo jedne od skoro, nije bas suva priroda, ali mislim da se uklapa u ovu seriju.

 

4.

 

DSC_0751webDZ.jpg

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Abishai said:

Nesto nemam inspiraciju vec neko vreme, valjda druge gluposti uzele maha...

E zato se ja bavim fotografijom na nacin kako se bavim, turisticke porodicne fotke koje ne pretenduju da budu nesto vise od toga, samo lepe, za slaganje boja i korekciju svetla nije potrebna inspiracija, umetincko nadahnuce, za sklapanje korektong kadra ne terenu dovoljno je malo oci da se otvore i promisli, povrsnim znanjem ili talentom sve ovo se lagano postize... Za nesto vise od toga potrebno je da sto manje faktora ometa svakodnevni zivot, jednostavno potrebno je da se covek bavi samo likovno umetnickim radom.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...