mix_NS Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 Pozdrav, Zeleo sam da se castim pred novu godinu A3+ stampacem , merkam iduce photo stampace: Canon PIXMA PRO-200, koristi CLI-65 ketridze Canon PIXMA PRO-300 koristi PFI-300 ketridze Epson SureColor P700 koristi Epson 770 Srecom pogledao sam pre kupovine, kakvo je stanje sa ketridzima, za Canone i ne mogu se naci zamenski ketrdzi? Jel moguce da ih nigde nema na lageru i da li je ovo cest problem? Zapusice se glava ako nema tonera 😞 Vidim da ima na lageru ketridza (sudeci po web sajtu, ko zna da li zaista i imaju u magacinu) za EPSON L1800, ali on je CISS sistem sa 6 ketridza i racunam da je inferiorniji od gore navedenih, ima manje boja, verovatno i losijeg kvaliteta. CISS kontam da je u Srbiji popularniji zbog jeftinijih troskova printa. Da li neko ima iskustva sa nabavkom ketridza u Srbiji za dye ili pigment based ketridze, printera srednje klase? Kakvo je stanje sa drugim proizvodjacima, HP npr nisam ni gledao ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puckons Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 evo recimo ovde https://mojtoner.rs/index.php?_route_=kertridz/inkjet-canon&page=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puckons Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 e moja greska, izvini. Ja bih pitao Josipovica, pretpostavljam da mogu oni da nabave Link to comment Share on other sites More sharing options...
mix_NS Posted November 28, 2021 Author Report Share Posted November 28, 2021 Hvala Pucko, ali ti kedtridzi nisu za Canon PIxme Pro. Pisam sam Josipovicu sada, da oni imaju na sajtu canon PIXMU 300, pa valjda imaju i ketridze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mix_NS Posted December 14, 2021 Author Report Share Posted December 14, 2021 Pazario L1800 Epsona. Ako neko ima sugestiju gde kupiti ketridze i foto papir, Epson naravno, neka napise. Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts