Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da li neko ima ideju i savet:

Za potrebe snimanja trba da napravim par prostih imitacija aplikacija ili web sajtova.

Dizaj bi bio najprostiji moguci a sadrzaj npr.  forma za logovanje na banking app. ili web sajt,

ili, e-shoping sajt ili app.

Dakle, par stranica sa linkovima i button-ima koji bi bili funkcionalni samo onoliko kaoliko bi

zadovoljilo 5-10sec snimanja.

Da li postoji neki free online (ili offline) tool sa kojim bih se sam snasao?

ili neko ima neku drugu ideju kako bih ovo mogao da napravim?

Hvala unapred

Posted

Ne tražiš export već prototyping. Tu je uglavnom kranji rezultat web strana po kojoj može da se klikće. To posle snimi nekim screengrab softverom ili otvori direktno na uređaju koji želiš da snimiš.

Sa Figminog sajta:

Do it all in one single tool

No more jumping between tools. Design, prototype, share, and collect feedback all in Figma.

• All-in-one platform: Toggle between your design file and live prototype. Design edits appear instantly in your prototype.
  • Shareable prototype: Share a link to your prototype. View it anywhere with Internet.
  • Embedded commenting: Comment in a prototype. They carry over into the design file—so nothing gets lost.

Posted

Hvala na pomoci!

Gledao sam ovo sto si poslao.

Kada otvoris link za prototype, on se ipak otvara u browseru. Nije full screen i ne izgleda kao 

mobil app.

Meni bi vise odgovaralo da ipak ima export u neki format koji ce biti kao pravi mobile app.

😞

Posted

Npr. odgovaralo bi mi nesto kao ovaj:

proto.io

Kreiras dizajn (ima puno templejta koji se lako mogu customizovati),

instaliras njihov player app na mob i sve mobilne aplikacije koje si kreirao imas, 

u tom njihovom pjayer-u totalno funkcionalne....u full screen modu, sve kako treba