unread Posted August 31, 2021 Report Share Posted August 31, 2021 Imam neki forumcic za koji mi treba valjan host. Posto je i DZ na IPB platformi kao i moj, zanima me sta uzeti ? Invission nudi neki njihov CLOUD hosting, gde to u teroriji sve lepo radi. Al reko aj da pitam nekog za savet. I da li ste ikada koristili njihov cloud host. Ako ima neko neki predlog od ostatka obicnih smrtnika hvala mu unapred... bitno: ne trokira, odziv, podrska, manje-vise nebitno: prostor(mogucnost nadogradnje), napredne funkcije bla bla.. cena (u granicama ludila) ... eto drugari, pomagajte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djole.d Posted October 3, 2021 Report Share Posted October 3, 2021 Ako ti treba jos uvek, preporuka za Pecu: https://www.mycity-hosting.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
makadam Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 Poštovanje za sve na ovom forumu,da nebi satima tražio i prevrtao stranice i pitao za informacije ...molim vas pomozite...treba mi originalna baterija za canon eos 50d...tačnije BP 511A kao i punjač gde mogu da se kupe...hvala vam unapred i živeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts