yagodinac Posted April 27, 2021 Report Share Posted April 27, 2021 Pre par decenija je parenje poskoka na našim prostorima bilo nešto kao Sveti Gral, stvar koju skoro niko nije fotografisao ili zabeležio filmskom kamerom (gledao sam dokumentarac svojevremeno na tu temu). Danas sa proliferacijom svih mogućih uređaja sa CMOS senzorima je i to postalo dostupno, ali je ipak nešto egzotično. U kontekstu toga, kad sam video dva poskoka kako se uvijaju jedan oko drugog i repićima lupkaju po guzi, izvadio sam aparat momentalno i... Enelupke u gripu prazne, a sekund pre toga bile pune. Tako mi i treba kad koristim nešto što niko ne koristi - a koristim zbog astrofotografije isključivo, ali eto. 👹😖💩 (i još neki smajliji koji mi nedostaju) Stavim fabričku bateriju i propustim momenat, ali ipak zabeležim činjenicu da su poskoci reagovali tako što se ženka povukla u rupu a mužjak ostao spolja, izigravajući baju. 1) Vipera Ammodytes Mating 1 by Millan Milloradovic, on Flickr 2) Vipera Ammodytes Mating 2 by Millan Milloradovic, on Flickr 3) Gospoja buduća mama: Vipera Ammodytes Mating 3 by Millan Milloradovic, on Flickr Ako nekog zanima, lokacija je Đavolja Varoš, na samom parkingu tj početku staze. Generalno jako važan podatak ako vodite decu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted April 27, 2021 Report Share Posted April 27, 2021 Dobro, ipak si uhvatio makar deo 🙂 Poslednja mi je bas kul, njegova faca. Inace, hvala za podatak gde su, da znam da ni ja ne idem haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
simazoran Posted May 1, 2021 Report Share Posted May 1, 2021 I sad zbog tebe neće biti malih poskoka... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts