amaNS Posted April 21, 2021 Report Share Posted April 21, 2021 23. mi je naj od poslednjeg oglasavanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted April 29, 2021 Author Report Share Posted April 29, 2021 Thnx. 27) Crossing The Street by Millan Milloradovic, on Flickr 28) After Shopping by Millan Milloradovic, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale72 Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 da li se varam , ili nisi izlazio iz Bad Canstatta? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted May 1, 2021 Author Report Share Posted May 1, 2021 Izlazio sam, gde nisam, nego polako, doći će i to na red 😁 Kad se samo setim kako se mimoilazim sa patrolom u praznom starom gradu noću, a zapravo u to vreme treba da budem u hotelu u karantinu - sreća pa im nisam izgledao sumnjivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted May 17, 2021 Author Report Share Posted May 17, 2021 29) Late Breakfast by Millan Milloradovic, on Flickr 30) Late Morning by Millan Milloradovic, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted July 28, 2021 Author Report Share Posted July 28, 2021 Ima i tamo zelenašenja, reketiranja i pucnjave, itekako: 31) Loan Shark by Millan Milloradovic, on Flickr 32) Der Radfahrer by Millan Milloradovic, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted July 31, 2021 Author Report Share Posted July 31, 2021 33) The Cube by Millan Milloradovic, on Flickr Daklem Kocka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elektroničar Posted August 3, 2021 Report Share Posted August 3, 2021 Loan Shark mi je odlicna. Generalno mi u obradi malo nedostaje bijelih, ali ok ako je plan bilo nesto tmurnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted August 4, 2021 Author Report Share Posted August 4, 2021 22 hours ago, Elektroničar said: ... ali ok ako je plan bilo nesto tmurnije. E, konačno da me neko razume 😁 Thnx. Generalno sam mislio da taj ton možda i najviše odgovara onome što je na slici, iako histogram nije baš u vinklu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted August 7, 2021 Author Report Share Posted August 7, 2021 34) S-Bahn by Millan Milloradovic, on Flickr 35) Two And Four Wheels by Millan Milloradovic, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkves Posted August 9, 2021 Report Share Posted August 9, 2021 Ne znam da li si se vratio ili si još uvek tamo, ali da li si stekao utisak sličan kao na ovom klipu dole. I ako jesi, mada je to možda i propaganda, otkuda tako tmurne slike? Obzirom odakle si došao 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=3NqIoxo29FU Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted August 10, 2021 Author Report Share Posted August 10, 2021 Bio sam tamo nekih dvadesetak dana; vreme je bilo više englesko nego nemačko i, pošto je bio mart, nekako mi BW delovalo sasvim prirodno. Kod nas proleće eksplodiralo a tamo kasni jedno mesec dana možda. Osim toga, Štutgart jeste lep, ali kad gledaš onoliki beton očima fotografa a ne turiste, svetlo najčeće loše, boje isprane i slično - to je razlog zašto sam prebacio u mono. Ima poneke fotke koja bi bolje legla u boji ali onda bi celina bila drugačija. Možda da otvorim drugu temu... Ali dobro, to je nebitno, Mur je sve tamo doživeo sasvim drugačije od mene. Svakako da Nemačka ima svojih nekih prednosti za radnike (doduše ne u zdravstvu, tu se krvavo radi), ali ja mislim da i većina Nemaca Ameriku percipira kao svojevrsni raj na zemlji. 36) Trypophobia by Millan Milloradovic, on Flickr 37) (No One) Togehter by Millan Milloradovic, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale72 Posted August 11, 2021 Report Share Posted August 11, 2021 On 8/9/2021 at 11:52 PM, Darkves said: Ne znam da li si se vratio ili si još uvek tamo, ali da li si stekao utisak sličan kao na ovom klipu dole. I ako jesi, mada je to možda i propaganda, otkuda tako tmurne slike? Obzirom odakle si došao 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=3NqIoxo29FU Yagodinac, sorry na offtopicu.. bas ovako idilicno nije, ali je dobar deo ovog videa istina....recimo niko radnike ne cima nakon radnog vremena, na odmoru ili vikendom. Radnici u produkciji rade vrlo cesto od 6 do 14, bas kao na videu, kancelarijski poslovi su uglavnom do 1700.... Ali bez obzira na sve, dosta ih gleda na USA kao na obecanu zemlju...Pored USA, i Svica je visoko kotirana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted August 12, 2021 Author Report Share Posted August 12, 2021 Pa da; DE nije mesto gde možeš da odeš i da se obogatiš za par godina. To je ono što je bila SFRJ sedamdesetih i osamdesetih, zemlja gde srednja klasa mirno radi i može da lepo živi od svog rada. Ne možeš u startu da napraviš kuću 500 kvm u rodnom selu ili kao doktor baš da kupiš Lambordžini, dobro možeš ali da ne jedeš leba te godine i da spavaš na klupici u parku; ali to i nije poenta u životu, mislim kupiti Lambo. Nego dosta je bilo i moje filozofije, evo fotki: 38) Spring Day by Millan Milloradovic, on Flickr 39) To The Palace by Millan Milloradovic, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkves Posted August 12, 2021 Report Share Posted August 12, 2021 Nisam ja mislio da su tmurne fotke samo zbog toga što su crno bele, ali čekam da otvoriš temu u boji 🙂 A, evo celog dokumentarca Majkl Mura, koga interesuje: https://www.youtube.com/watch?v=qgU0I8rl-ps Link to comment Share on other sites More sharing options...
amaNS Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 39, 30 i 31 su mi dobre. 32 mi isto ok al zeza me rez preko kandelabera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted September 6, 2021 Author Report Share Posted September 6, 2021 Slažem se za 32, potpuno mi je nejasno kako sam to prevideo na licinom mestu. Dalje... 40) One Day I'll Be A King: One Day I ll Be A King by Millan Milloradovic, on Flickr 41) Una Vespa by Millan Milloradovic, on Flickr PS: sve one davnašnje priče da se prilikom čupanja sa tamne strane 7D raspada, evidentno jesu tačne. Pa eto, ako neko bude na osnovu toga razmišljao za svakodnevnu upotrebu, za ulicu i slično; bolje da uzme petardu dvojku za samo malo veće pare i da čupa kao čovek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted September 19, 2021 Author Report Share Posted September 19, 2021 42) Bad Cannstatt Afternoon by Millan Milloradovic, on Flickr 43) Street Shadow by Millan Milloradovic, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted September 30, 2021 Author Report Share Posted September 30, 2021 44) Crossing Diagonal by Millan Milloradovic, on Flickr 45) Bad Cannstatt Sky by Millan Milloradovic, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted October 7, 2021 Author Report Share Posted October 7, 2021 46) Meetpoint by Millan Milloradovic, on Flickr 47) Go South by Millan Milloradovic, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted November 2, 2021 Author Report Share Posted November 2, 2021 48) Markstube by Millan Milloradovic, on Flickr 49) Subway Walker by Millan Milloradovic, on Flickr 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted November 16, 2021 Author Report Share Posted November 16, 2021 50) The Joy Of Life 1 by Millan Milloradovic, on Flickr 51) The Joy Of Life 2 by Millan Milloradovic, on Flickr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted December 14, 2021 Author Report Share Posted December 14, 2021 52) Jump! by Millan Milloradovic, on Flickr 53) Streetphotographer's Selfy by Millan Milloradovic, on Flickr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foto turista Posted December 14, 2021 Report Share Posted December 14, 2021 Dobra je ova 52... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted December 14, 2021 Author Report Share Posted December 14, 2021 Thnx. Lokacija je ovo, vrlo interesantno za ljubitelje andergraund populacije, grafitaše, skejtere... A verovatno ima i štošta tamo od hemije da se kupi, premda to meni nije interesantno. Mene radi ova fotografska hemija... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts