Abishai Posted September 12, 2021 Author Report Share Posted September 12, 2021 On 9/7/2021 at 8:18 PM, yagodinac said: Meni cool. 🙂 On 9/11/2021 at 1:08 AM, amaNS said: 12. vrh! Cekam da je vidim "popravljenu" 🙂 11. i 13. su mi dobre ali ne bas po mom ukusu kao 12., a i drukciji su to sadrzaji... Evo jedne od nocas onda koja ce ti mozda takodje svideti 🙂 14. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foto turista Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 Tako, da motiv dise... Mislim nije svetlo motiv, ali je bitan elemnt kompozicije, i nije da ne moze da bude uz ivicu kadra ali kao i sve tako i za takvo resenje treba da postoji razlog, ako nema razloga onda je promaseno, gura paznju posmatraca u pogrtesnom smeru... Barem su mene tako ucili. Sve u svemu odilcna fotka, kao scena iz nekog filma 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krkojzla Posted April 16, 2022 Report Share Posted April 16, 2022 (edited) Ups, zanemarite fotku, mislio sam da je tema generalno "Blue Hour", ne videh da je Prague u naslovu takodje :) Trondheim by Boris Krstić, on Flickr Edited April 16, 2022 by krkojzla Pogresna tema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argon_ Posted April 17, 2022 Report Share Posted April 17, 2022 Dobra fotka...Lajka na delu ... taman nam treba jedan da pojasni prednosti i mane istog... 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted December 2, 2022 Author Report Share Posted December 2, 2022 @krkojzla Nije generalna tema 🙂 Mada ima par global tema gore, sticky. Jedna od letos Karlstajn zamak. 15. [/img] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foto turista Posted December 2, 2022 Report Share Posted December 2, 2022 Odlicno je ovo... Uspeo si likovno estetski da rasis viskove u kadru tako da ne smetaju, cak na neki nacin prave okvir glavnom motivu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted December 2, 2022 Author Report Share Posted December 2, 2022 19 hours ago, Foto turista said: Odlicno je ovo... Uspeo si likovno estetski da rasis viskove u kadru tako da ne smetaju, cak na neki nacin prave okvir glavnom motivu. Hvala 🙂 i drago mi je da ti se svidja 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted December 15, 2022 Author Report Share Posted December 15, 2022 Ova nije bas za temu "Blue Hour", ali da ne spamujem novom temu, stavicu je ovde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted November 28 Author Report Share Posted November 28 Nisam dugo kacio, a ni fotkao, mada je i ova od pre par godina (kada je nastala i ona gore Karlstajn), samo sam sada prosao kroz nju, kad vec sedim izlomljen, malo da se vratim fine art-u :). 17. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
5ar82 Posted November 29 Report Share Posted November 29 Umetnost, šta reći, obožavam nešto ovako kad vidim, onda mi je milina da se raspišem i ostavim komentar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amaNS Posted November 29 Report Share Posted November 29 Nadam se da pod "izlomljen" misliš na neku prehladu/gripu a ne u smislu koski, svakako želim brz oporavak! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted November 29 Author Report Share Posted November 29 @5ar82 Hvala, jako mi je drago kada tako nesto cujem/procitam! 🙂 @amaNS Bio Superman na nekoliko sekundi, ali sa losim sletanjem na asfalt 😄 Leteo sa motora, ozbiljan pad, ali ziv i oporavljam se, taman da iskoristim malo vreme jer traje i trajace jos. Hvala! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted November 29 Report Share Posted November 29 Sve najbolje i brzo da se oporaviš; budite bre oprezni kad vozite motore. Život je samo jedan. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts