Jump to content

Rasveta, fotkanje u maloj dečijoj sobi :)


drdekzar
 Share

Recommended Posts

Treba mi pomoć oko rasvete sa kojom nemam nikakva iskustva.
Želim da probam stock fotografiji, pokušavam stariju ćerku da animiram da se i ona uključi, sve i da nam neuspe voleo bi da i ona zavoli fotografiju.
Nemam nikakvu rasvetu, probao sam par fotki da uradim u Godox šatoru 60x60 koji imam i razmišljam da prodam, odradio je ono zašt sam ga uzeo.
Prostor u kome bi fotkao je mali, ćerkina soba ili moja spavaća, jako ima malo prostora ali u tim sobama imam sto koji mogu da iskoristim ( mogu da postavim slike)

E sad treba mi nešto sa čime ću se ja lakše snaći, a isto tako i ćerka, generalno bi slikali neke scene koje bi pravili na stolu i većinom iz ptičije perspektive.
Ranije sam dosta razmišljao da uzmem neki Aputure led MX ili slično ali nisam nigde našao da ih neko lično koristi i bojim se da jedan ne bi mogao da mi da dovoljno svetla.
Dobio sam savet za blic Godox tt685c i okidač x1z-c, uperim u beli zid ili direktno u zavisnosti kakve senke želim, dodam neki beli karton ili stiropor....
E sad šta vi iskusniji predlažete da može da zadovolji moje potrebe i sa napomenom da nemam prostora za neku veliku opremu

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...