ljubomir 0 Posted October 24, 2020 Report Share Posted October 24, 2020 Uzeo sam skoro Canon R pa bih da kupim WRC. Da li neko zna gde u Bg-u ima da se nabavi BR-E1? Da li biste mi mozda prreporucili neki drugi? Link to post Share on other sites
NShappy 18 Posted October 24, 2020 Report Share Posted October 24, 2020 U BG: https://pcfoto.biz/canon-br-e1.html Link to post Share on other sites
ljubomir 0 Posted October 24, 2020 Author Report Share Posted October 24, 2020 Nemaju, zvao sam. Link to post Share on other sites
NShappy 18 Posted October 24, 2020 Report Share Posted October 24, 2020 😞 Link to post Share on other sites
puckons 5 Posted October 25, 2020 Report Share Posted October 25, 2020 a sto to ne resis telefonom, meni daleko bolja opcija, https://www.canon.rs/apps/canon-camera-connect/ Link to post Share on other sites
ljubomir 0 Posted October 25, 2020 Author Report Share Posted October 25, 2020 Pre par dana sam bio povezao i napravio testnu fotografiju, ali da bi app na telefonu radila trazi i wifi i bluetooth (sem ako ja nisam nesto pogresno shvatio). Samoj aplikaciji je trebalo vremena da sve uveze. Imam osecaj da je to dosta jednostavnije sa malim kontrolerom da okidam. Nekad davno sam imao okidac za 30D i skroz je ok radilo. Naravno ako ne nadjem okidac koristicu telefon. Link to post Share on other sites
Mikri 13 Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 ^mene isto nekad zeza povezivanje, oce da izbaci error ponekad, ali kad se poveze radi sve, i komplet kontrola aparata. Verovatno zavisi delom i do telefona. I ne trazi mi bluetooth, to je opcija koja koliko sam ja shvatio vazi samo za neke odredjene aparate. Dakle EOS R radi i samo preko WiFI, aparat koliko znam ni nema ugradjen bluetooth. U sustini ako ti treba samo okidanje jeste okidac jednostavnija varijanta. Link to post Share on other sites
puckons 5 Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 hm, ali ima opcija u meniju za povezivanje preko bluetooth i nekako bi bilo bolje da se tako poveze, ali kao sto si rekao, samo preko wifi moze, meni to skroz ok radi, Link to post Share on other sites
Recommended Posts