Darkves 7 Posted October 1, 2020 Report Share Posted October 1, 2020 A sada nešto sasvim drugačije. Kako ukrotiti prirodu da služi čoveku i njegovim potrebama na primeru Krupajskog vrela. 1- DSC06453 by Darko Veselinović, on Flickr 2- DSC06454 by Darko Veselinović, on Flickr 3- DSC06459 by Darko Veselinović, on Flickr 4- DSC06476 by Darko Veselinović, on Flickr 5- DSC06483 by Darko Veselinović, on Flickr 6- DSC06486 by Darko Veselinović, on Flickr 7- DSC06487 by Darko Veselinović, on Flickr Link to post Share on other sites
Elektroničar 25 Posted October 1, 2020 Report Share Posted October 1, 2020 Wtf se tu događa? Ja sam zadnji put bio kada je to držao neki čikica, privatni posjed, jedna kolibica gdje ti može iznijeti rakiju, sir i pastrmku i to je to. Otkud sad ovo? Link to post Share on other sites
Foto turista 74 Posted October 1, 2020 Report Share Posted October 1, 2020 Da je ovo negde u Italiji napravili bi top turisticku atrakciju od lokacije jer ima potencijal, svabe bi to uradile sa jos vise stila, a naravno kod nas dzovanski do daske... Evo na kalemegdanu uskore ce da beremo koksov orah i banane, palme su vec iznikle heheheh 🤣 Fotke ok, kadrovi dobri svi sem sestog, malo si ga ispresovao, jedino imam zamerku na B&W konverziju, ne moze i ne mora sve da se iscepa od kontrasta zato sto je B&W... Mozda te mrzi nesto pretrano da se zezas sa tim, ali bez obzira treba da se zna da sve treba prilagoditi sadrzaju. Sve u svemu sto se obrade tice ima prostora da se ova B&W konverziju odradi svsishodnije. Link to post Share on other sites
yagodinac 87 Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Super reportaža, meni npr ne smeta B/W fazon s tim što bi npr četvorka mogla u koloru čisto sama za sebe posmatrano. Boja vrela bi tu onda došla do izražaja u kontrastu sa skakačem. Kad čovek fotografiše po letnjem danu onda kolorna fotografija zbog ogromnog kontrasta i boja koje zavise od toga (izvlačenje senki kad se pretera uvek deluje neprirodno, nevezano za senzor) meni lično nekako uvek bolje legnu u BW. Pritom igrarije sa kontrastom su moguće praktično u beskonačnost, a da to ne izgleda izveštačeno kao kad neko pretera u HDR fazonu, tako da po meni za BW itekako ima mesta u današnjoj fotografiji. Link to post Share on other sites
amaNS 3 Posted October 5, 2020 Report Share Posted October 5, 2020 Bedak Link to post Share on other sites
puckons 5 Posted October 6, 2020 Report Share Posted October 6, 2020 ogledalo Srbije Link to post Share on other sites
Recommended Posts