Jump to content

Recommended Posts

Nije baba pozirala ni na jednoj, samo je na posljednjoj počela da priča sa mnom aktivnije. Inače, nije mi ni rod ni ništa, da je namještam, prolazio sam pored, vidio je, pitao da fotografišem. Malo nije preneseno najbolje, ali jako je zanemoćala starica, pa joj ni nije do poziranja.

Link to post
Share on other sites

Nisi razumeo, deluje kao da su se gotovo svi akteri u kadru namestili i okrenuli prema kameri cekajuci klik 🙂 Jasno je da niko nije pozirao, vidis sta sam napisao, " treca pozerska  😛 " znaci ne mislim bukvlano.

Link to post
Share on other sites

Pa OK su prva i treća, po meni; druga je super momenat ali je jare po meni protrčalo previše blizu i nekako, barem meni lično, narušava kompozicijski sklad. S druge strane, sama baba je na drugoj super ispala, šteta za taj momenat. Da, i pedesetica 1.4 USM je moj omiljeni objektiv za FF i ima neki vintejdž_luk koji mi se generalno sviđa a koji je nemoguće u obradi simulirati.

Link to post
Share on other sites
On 7/30/2020 at 3:54 PM, Elektroničar said:

Hvala, i meni posljednja najvise lezi, ali do sada mi prva najbolje prolazi na konkursima (uravnotezio sam ih po obradi, malo skinuo vinjete, da napomenem).

I ako su sve spontano nastale, prva deluje skroz sponatano zato bolje prolazi, a tu je i likovno estetski sklad na zavidnom nivou...

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...