Elektroničar Posted July 15, 2020 Report Share Posted July 15, 2020 Goat keeper I Goat keeper II Goat keeper III 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foto turista Posted July 15, 2020 Report Share Posted July 15, 2020 Dobre su fotke, prva onako skroz spontana, treca pozerska 😛 Na prvoj ti je kolorit najbolji, na drugoj malo bespotrebno utopljen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elektroničar Posted July 15, 2020 Author Report Share Posted July 15, 2020 Nije baba pozirala ni na jednoj, samo je na posljednjoj počela da priča sa mnom aktivnije. Inače, nije mi ni rod ni ništa, da je namještam, prolazio sam pored, vidio je, pitao da fotografišem. Malo nije preneseno najbolje, ali jako je zanemoćala starica, pa joj ni nije do poziranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foto turista Posted July 15, 2020 Report Share Posted July 15, 2020 Nisi razumeo, deluje kao da su se gotovo svi akteri u kadru namestili i okrenuli prema kameri cekajuci klik 🙂 Jasno je da niko nije pozirao, vidis sta sam napisao, " treca pozerska 😛 " znaci ne mislim bukvlano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokan Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 Meni zadnja najbolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 Jarac je bas bio u elementu za slikanje 😄 (odlicne) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elektroničar Posted July 30, 2020 Author Report Share Posted July 30, 2020 Hvala, i meni posljednja najvise lezi, ali do sada mi prva najbolje prolazi na konkursima (uravnotezio sam ih po obradi, malo skinuo vinjete, da napomenem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted July 30, 2020 Report Share Posted July 30, 2020 Pa OK su prva i treća, po meni; druga je super momenat ali je jare po meni protrčalo previše blizu i nekako, barem meni lično, narušava kompozicijski sklad. S druge strane, sama baba je na drugoj super ispala, šteta za taj momenat. Da, i pedesetica 1.4 USM je moj omiljeni objektiv za FF i ima neki vintejdž_luk koji mi se generalno sviđa a koji je nemoguće u obradi simulirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foto turista Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 On 7/30/2020 at 3:54 PM, Elektroničar said: Hvala, i meni posljednja najvise lezi, ali do sada mi prva najbolje prolazi na konkursima (uravnotezio sam ih po obradi, malo skinuo vinjete, da napomenem). I ako su sve spontano nastale, prva deluje skroz sponatano zato bolje prolazi, a tu je i likovno estetski sklad na zavidnom nivou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts