puckons Posted May 24, 2020 Report Share Posted May 24, 2020 Posto se tu par kolega aktiviralo, ajde i ja da podelim svoje studijske fotke. Sredio i namestio studio u doba pandemije, pa ovo je pokusaj sa drugog fotkanja. Pravio sam DIY optical snoot i nije mi uspelo, tj daleko je od onog sto sam hteo. Ovo je taj pokusaj, sredicu jos fotki, pa postaviti. Problem je kad ti ne uspe ono sto si zamislio, treba puno vremena i namestanja i ponovo probanja, tako da smo zamalo uleteli u policijski cas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foto turista Posted May 24, 2020 Report Share Posted May 24, 2020 Ona je super, sto znaci uspeo portret... Mozda bi 2 detalja doterao obradom, a 2 je verovatno trebao prilikom fotkanja... Ovo rame u mraku spustio bi jos malo dole da se ne vidi ovo crnilo sto ga sece, i malo bi ublazio ovaj hajlajt na licu i vratu, da ostane naglaseno i tako doprinose drami, ali ne bas ovoliko... Ne znam sta bi moglo da se uradi sa rasvetom da ova senka nosa ne bude ovako dugacka, priliko fotkanja ova dva premna kose sto se racvaju, mislim da si to trebao malo da ocesljas, spojis, jer ovako se isticu bespotrbno, kao i ostali detalji koje sam naveo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted May 25, 2020 Report Share Posted May 25, 2020 Meni se svidja, ja volim ovaj fazon. Ako bih nesto menjao, to bi bio ovaj deo na licu koji je "pregoreo", nekako mi bas bode oci, pogotovu sto je ostatak uskladjen i takodje time imam utisak da se stvorila i crna fleka iznad na celu, tj. dosla je do izrazaja. Van toga, licno bih blurovao malo telo, tako da sama textura ramena ne dolazi toliko do izraja. Kosa i senke od nje mi se svidjaju. Model je super, ne deluje mi izvestaceno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puckons Posted May 25, 2020 Author Report Share Posted May 25, 2020 samo da objasnim, bice lakse uz postavku. Daleko je od onog sto sam hteo, a to je da ima patern, da se oslikava neka mustra preko lica i tela, tako da je ovo samo ono sto sam dobio i sto mi se na neki nacin i dopalo, ima sto stvari kojima nisam zadovoljan, pa i taj kao halo efekat oko glave je u stvari isto neka mustra od svetla koja je tamo pala. Realno, kontrolisano nekontrolisani uslovi, pa nesto ispalo. Evo i kako je izgledala postavka svetla, glavni krivac je taj snoot sa desne strane koji je u sebi imao i mustru, koja se nije ostro oslikavala na licu i pozadini kako sam ja hteo i zamislio. Ali bice jos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misirac Posted May 25, 2020 Report Share Posted May 25, 2020 Model odlican, portret privlaci da ga gledas, iako po tebi nije do kraja realizovano, meni je bas leglo. Mozda jedina zamerka taj highlight Link to comment Share on other sites More sharing options...
amaNS Posted May 28, 2020 Report Share Posted May 28, 2020 Cekamo nastavak... 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts