Abishai Posted December 29, 2020 Author Report Share Posted December 29, 2020 Stao sam sa slikanjem jer sada nemam ni gde (preselio se), evo jedne od pre selidbe. Bili prijatleji i u jednom trenutku uzeli da se zezamo malo. Osvetljenje je moglo i drugacije, ali sta je tu je... deci je bilo strava 😄 23. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted February 6, 2021 Author Report Share Posted February 6, 2021 Jos jedna od pretprosle serije. 24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted October 28, 2022 Author Report Share Posted October 28, 2022 Posle dosta vremena, jedan, ali od prosle godine 🙂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted December 12, 2022 Author Report Share Posted December 12, 2022 Jos jedna od prosle godine koja inace uopste nije trebala da ugleda svetlost dana. Zamolio sam je da sedne i okrene se ka prozoru dok namestim aparat itd. nisam cak nju ni fotkao taj dan vec lika iznad. Ali je nekako prezivela, nasao je na hardu i reko daj da je obradim malo, bolje nego da je obrisem 🙂 26. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
5ar82 Posted December 14, 2022 Report Share Posted December 14, 2022 Fotografija je umetnost hvatanja i obrade svetlosti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted September 23, 2023 Author Report Share Posted September 23, 2023 Evo mene posle... ko zna koliko 😄 Skocio do komsije sa klincem i iskljocao brzinski, posto je moj studio odavno rasformiran. Sta je stajalo od svetala, to je bilo to, samo uleteli i izleteli. Nisam fino namestao svetla, da se oko lepo vidi, da senka ovde nije pod uglom od 30 nego 35 itd. bukvalno samo teraj i to je bilo to. Fotkalo mi se malo, zardjao sam, a motor ofarbao 🙂 Krenucu opet od 1. posto ovo nije fine art, ali da ne spamujem novom temom. 1b 2b 3b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts