Jump to content

Ponovo online

Trunks

Recommended Posts

Poštovani,

Posle mesec dana, ponovo smo online. Izvinjavamo se na downtime-u i hvala vam puno na strpljenju!

Nije bilo moguće drugačije spasiti forum od spambotova i sl., morali smo sve da prenesemo offline i da čistimo bazu deo po deo kao i da radimo upgrade sa prastare verzije.

Molim vas da u ovoj temi primetite bagove ukoliko ih vidite, a sigurno će ih biti.

Još uvek radimo na skinu kao i na prevodu, za sada nemam ni okvirne datume kada će se taj deo završiti, hteli smo što pre da pustimo funkcionalan forum u rad pa će za sada izgledati ovako.

Hvala!

- DZ tim

• Like 1

• Trunks featured this topic
2 hours ago, NShappy said:

Oli ćete vratiti narandžasti skin?

A inače, biće teško oporaviti Zonu od ovolikog odsustva. 😞

Narandžasti ne verujem, mislim da je vreme za promene. 🙂 Ali nije definitivno odlučeno.
Vezano za odsustvo - razumem, ali to je bio jedini način da bilo šta spasimo.

E još ako ne bude narandžaste, ode DZ u istopriju. 😛

BTW, u ovom prozoru za brzi odgovor, ponekad ne rade navigacione strelice za  kretanje kroz tekst, a ponekad rade.

Ista glupost postoji na jednom drugom forumu koji posećujem. Izgleda da koristite isti engine.

E, zdravo! 

Lepo je videti da se ponovo vidimo. 

Sviđa mi se što je forum sada fino vidljiv i na mobilnom. 

Boja je ... onako. Moja sugestija u tom smeru je malo odlučnije ljubičastam, ali obavezno manje zasićena. 

Dark skin za mobilni prikaz staviti u plan pod obavezno. 

WQ@#!!RYXT !!!! Ako ste stucali ovieh dana samo da znate da sam umesan :p

Lepo je sto ste se vratili, bilo bi grehota da najbolji, da ne kazem jedini ovakav forum utrne. 

A novi dizajn... nadam se da je privremen, opako me podseca na Win 10 cija sam zrtva odskora. Mislim breee ruzno do boga. A posto je ovo kol'ko sam razumeo jos uvek Wip. mali predlog. A jel' moze pozadina da bude malo tamnija. Mislim bljestavo belo bas i nije higijenski. Pogotovo sto masa useratora koristi Zonu posle visecasovnog blejanja u ekran, dolazi sa vec smorenim ocinjim vidom.  Eto tako... pozdrav. 703247d475d1955edc3f0994257b8889--technology-support-tech-support.jpg

e pa da Vi i ovde nešto rečem..

Možda je nekom onaj stari narandzasti izgled prirastao za srce , ali meni je iskreno ovo sada mnogo bolje..

Onako na prvi pogled sam izgled je jako dopadljiv...moderan, pregledan...kud ćeš bolje..

E sad , jeste sad krenula ta pomama za mračenjem pozadine u crno , tvz dark mod, ali iskreno i to brzo dosadi.

Posle par dana sam ga sklonio sa telefona i vratio sve na staro.

- Dark mode za sve, mislim PC, mobil itd.

- Meni glupo ovo racunanje vremena kada je postavljen post, ima par vrsta odrednica; malocas, pre nekoliko sati, juce, prekjuce, u sredu, u nedelju i konacno pun datum. Verovatno da je to radi razbijanja dosade mladoj generaciji al meni lakse da je uvek pun datum i vreme, bez da se ja preracunavam...

- Ono dugmence sto te baca na vrh strane ako moze da se ugradi, bilo bi od koristi da se ne mora skrolovati u rikverc 🙂

Za sada toliko, vazno da smo ponovo na okupu! 🙂

Zdravo živo ljudi, lepo je da se opet igramo na domaćem terenu 😊 Ova godina baš počela treš na svim poljima, al' cijenim da ću u martu stvari malo da se izbalansiraju...

Koža je neprijatna,  + sve golemo po novim standardima,  a meni ona nandžarasta baš prirasla za pumpu,  a i bila  kompaktnija&preglednija - mada, bitno je valjda ono što je unutra 😛

Ajd, živi bili i sretno nam tipkanje&kliktanje!

^jedan od prvih utisaka mi je da nedostaje neki okvir stranice, ovako mi sve nesto previse belo i bezgranicno..., mozda je to i namera a mozda i do ovog krs monitora na kome sam jedino i gledao do sada, odoh da pogledam na mobilni.... :)

5 hours ago, Skrabalo said:

Takođe rekao bih da se ne prikazuju razni bivši :rolleyes: i :green nešto: smajliji?

☮️ peace

Eto vidiš, sad nas je već dvoje. Neki dan sam zakukao baš za tim smajlićima. Kažu to je lako, nađeš bilo gde pa c-p, a ja kažem da je lakše imati dobru kratku listu smajlija bez previše onih koje niko ne razume i ne koristi, a ne da guglamo smajlije kada zatreba..

Peace ☮️ 🇱🇨

I evo ultra SPORO se učitava ta tabela sa emotikonima a isto tako i izlazak iz iste traje nerealno dugo (smartfon i PC). Plus, ovu zastavu neke pacifičke kolonije sam slučajno prilepio i nikako je ne mogu obrisati .

Pozz 🙂