Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poštovani,

Posle mesec dana, ponovo smo online. Izvinjavamo se na downtime-u i hvala vam puno na strpljenju!

Nije bilo moguće drugačije spasiti forum od spambotova i sl., morali smo sve da prenesemo offline i da čistimo bazu deo po deo kao i da radimo upgrade sa prastare verzije.

Molim vas da u ovoj temi primetite bagove ukoliko ih vidite, a sigurno će ih biti.

Još uvek radimo na skinu kao i na prevodu, za sada nemam ni okvirne datume kada će se taj deo završiti, hteli smo što pre da pustimo funkcionalan forum u rad pa će za sada izgledati ovako.

Hvala!

- DZ tim

• Like 1
  • Trunks featured this topic
Posted

Rešen je prvi bag, a to je da niste mogli da pišete odgovore na ovom delu foruma. 🤦‍♂️

Molim vas da na ovoj temi pišete ako naiđete na još nešto. 🙂

Posted
2 hours ago, NShappy said:

Oli ćete vratiti narandžasti skin?

A inače, biće teško oporaviti Zonu od ovolikog odsustva. 😞

Narandžasti ne verujem, mislim da je vreme za promene. 🙂 Ali nije definitivno odlučeno.
Vezano za odsustvo - razumem, ali to je bio jedini način da bilo šta spasimo.

Posted

E još ako ne bude narandžaste, ode DZ u istopriju. 😛

BTW, u ovom prozoru za brzi odgovor, ponekad ne rade navigacione strelice za  kretanje kroz tekst, a ponekad rade.

Ista glupost postoji na jednom drugom forumu koji posećujem. Izgleda da koristite isti engine.

Posted
2 hours ago, NShappy said:

E još ako ne bude narandžaste, ode DZ u istopriju. 😛

Roze je ljubičanstvenije noge nandžarasto. 479762569_0031.gif.f0cce680a3cb5f1845c22c007079c9d2.gif  nepoznati autor

Posted

E, zdravo! 

Lepo je videti da se ponovo vidimo. 

Sviđa mi se što je forum sada fino vidljiv i na mobilnom. 

Boja je ... onako. Moja sugestija u tom smeru je malo odlučnije ljubičastam, ali obavezno manje zasićena. 

Dark skin za mobilni prikaz staviti u plan pod obavezno. 

Posted

WQ@#!!RYXT !!!! Ako ste stucali ovieh dana samo da znate da sam umesan :p

Lepo je sto ste se vratili, bilo bi grehota da najbolji, da ne kazem jedini ovakav forum utrne. 

A novi dizajn... nadam se da je privremen, opako me podseca na Win 10 cija sam zrtva odskora. Mislim breee ruzno do boga. A posto je ovo kol'ko sam razumeo jos uvek Wip. mali predlog. A jel' moze pozadina da bude malo tamnija. Mislim bljestavo belo bas i nije higijenski. Pogotovo sto masa useratora koristi Zonu posle visecasovnog blejanja u ekran, dolazi sa vec smorenim ocinjim vidom.  Eto tako... pozdrav. 703247d475d1955edc3f0994257b8889--technology-support-tech-support.jpg

Posted

e pa da Vi i ovde nešto rečem..

Možda je nekom onaj stari narandzasti izgled prirastao za srce , ali meni je iskreno ovo sada mnogo bolje..

Onako na prvi pogled sam izgled je jako dopadljiv...moderan, pregledan...kud ćeš bolje..

E sad , jeste sad krenula ta pomama za mračenjem pozadine u crno , tvz dark mod, ali iskreno i to brzo dosadi.

Posle par dana sam ga sklonio sa telefona i vratio sve na staro.

Posted

- Dark mode za sve, mislim PC, mobil itd.

- Meni glupo ovo racunanje vremena kada je postavljen post, ima par vrsta odrednica; malocas, pre nekoliko sati, juce, prekjuce, u sredu, u nedelju i konacno pun datum. Verovatno da je to radi razbijanja dosade mladoj generaciji al meni lakse da je uvek pun datum i vreme, bez da se ja preracunavam...

- Ono dugmence sto te baca na vrh strane ako moze da se ugradi, bilo bi od koristi da se ne mora skrolovati u rikverc 🙂

Za sada toliko, vazno da smo ponovo na okupu! 🙂

Posted

Zdravo živo ljudi, lepo je da se opet igramo na domaćem terenu 😊 Ova godina baš počela treš na svim poljima, al' cijenim da ću u martu stvari malo da se izbalansiraju...

Koža je neprijatna,  + sve golemo po novim standardima,  a meni ona nandžarasta baš prirasla za pumpu,  a i bila  kompaktnija&preglednija - mada, bitno je valjda ono što je unutra 😛

Ajd, živi bili i sretno nam tipkanje&kliktanje!

Posted

^jedan od prvih utisaka mi je da nedostaje neki okvir stranice, ovako mi sve nesto previse belo i bezgranicno..., mozda je to i namera a mozda i do ovog krs monitora na kome sam jedino i gledao do sada, odoh da pogledam na mobilni.... :)

Posted

Pitanjce imam.. nisam uspeo da provalim kako da namestim i/ili gde da kliknem da kad listam unread content, da me baci na poslednju (ili koju vec) stranu, a ne na prvu?

Ako je to moguce. 🙂

Posted

Čestitam! Nešto ne vidim ono dugme da dodam fotku koja je već negde on-line uz post?

Takođe rekao bih da se ne prikazuju razni bivši :rolleyes: i :green nešto: smajliji?

☮️ peace

Posted
5 hours ago, Skrabalo said:

Takođe rekao bih da se ne prikazuju razni bivši :rolleyes: i :green nešto: smajliji?

☮️ peace

Eto vidiš, sad nas je već dvoje. Neki dan sam zakukao baš za tim smajlićima. Kažu to je lako, nađeš bilo gde pa c-p, a ja kažem da je lakše imati dobru kratku listu smajlija bez previše onih koje niko ne razume i ne koristi, a ne da guglamo smajlije kada zatreba..

Peace ☮️ 🇱🇨

I evo ultra SPORO se učitava ta tabela sa emotikonima a isto tako i izlazak iz iste traje nerealno dugo (smartfon i PC). Plus, ovu zastavu neke pacifičke kolonije sam slučajno prilepio i nikako je ne mogu obrisati .

Pozz 🙂