MONTYBAND Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 Nesto od prije par godina, samo da se javim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 Odlicno... nego jel imas neku galeriju sa radovima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MONTYBAND Posted March 27, 2019 Author Report Share Posted March 27, 2019 Odlicno... nego jel imas neku galeriju sa radovima? Nemam galeriju ali imam IMDB https://www.imdb.com/name/nm6064900/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 Impresivan CV, al' ipak si lenjot™ :P Napravi bre portfolio na Artstationu... predpostavljam da tu ima mnogo komplikancija sa raznoraznim sitnim slovima u ugovoru... ali mnogo tvojih koleza uprkos & i iako tome imaju svoju prezentaciju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benzin Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Nesto od prije par godina, samo da se javim :) Pozdrav bivšem kolegi iz studija "Prime Time" Sarajevo... ima li zime u Kanadi Toni... "opet pada ono bijelo g**no" itd. itd. :D ... ako hoćeš da mlatimo o prošlosti trzni P.P. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MONTYBAND Posted March 28, 2019 Author Report Share Posted March 28, 2019 Impresivan CV, al' ipak si lenjot™ :P Napravi bre portfolio na Artstationu... predpostavljam da tu ima mnogo komplikancija sa raznoraznim sitnim slovima u ugovoru... ali mnogo tvojih koleza uprkos & i iako tome imaju svoju prezentaciju :) Imam neki portfolio star deceniju cijelu :) nisam lenjot™ nego mi glup da stavljam tamo screenshotove iz filmova kao sto je ovaj: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tra-la-la Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Bruka ova ptica - pogotovu dinamika krzna, samo čiji je dizajn (uvek me nervirala ova rebrasta creva i sl. što tako nepraktično štrče)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikou Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 :blink: :blink: :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Milos Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 Nemam galeriju ali imam IMDB https://www.imdb.com/name/nm6064900/ Najbolji odgovor na temu portfolia :D Odlično je Tonćo, standardno kidanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted March 30, 2019 Report Share Posted March 30, 2019 @.Milose, ubo si ga ko prstom u.... mislim pogodio si centar mete, al' si omasio sve ostalo ;) Salu na stranu, jeste ima tu mnogo problema sa NeDA ugovorima, vidjao sam da ljudi prave portfolio gotovo iskljucivo od skrinsotova. Cini mi se da frelanceri imaju nesto vecu slobodu... ili na kraju krajeva, imaju nesto od radova na Svom kompu. ... he, he... >skrinsotovi iz filmova kao sto je ovaj< :huh: Kakogod, spadas u onu grupu kojima ne treba ta vrsta socijalne/poslovne promocije... ali ipak, dapace, prema tome, dabome... nije to jedina svrha portfolija, no da ne gusim... kao i obicno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Milos Posted March 30, 2019 Report Share Posted March 30, 2019 Ma jok, simpa mi odgovor, ništa tebi upućeno :D Potraži njegove starije teme, čovek odavno nema potrebe za soc i medijskom promocijom. Ovo što kači je logičan nastavak. Mada mi je drago što svrne ovde i okači koji rad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZecM Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 Svaka cast :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts