Jump to content

Kupovina polovnih aparata.


syn
 Share

Recommended Posts

Sta mislite o kupovini polovnih MILC body-a? Izmedju 1000 i 6000 okidaja. Razlika u ceni ispada jedan krshten objektiv pa mi deluje kao ok opcija uzeti polovni npr a7r 2/3? Vecina je bez garancije jer su doneti preko. Sta najcesce puca kod milceva i da li nasi servisi deru na kvarovima na aparatima van garancije?

Link to comment
Share on other sites

Ja mislim da je 6000 okidanja kao i 6000km kod auta - praktično potpuno novo. E sad, ako si picajzla: da li je taj senzor radio satima/danima i snimao video, ne znam da li može negde da se vidi. Po meni to treba uzeti ako imaš keš, ako nemaš - pravac banka po kredu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Da li neko zaista zna koliko stotine i stotine sati snimljenog videa utiču na aparat koji ima samo par hiljada klikova?

Da li i koliko toliko mučenje senzora i elektronike u aparatu od tolikog snimanja videa utiče na opšte zdravlje tog aparata?

Link to comment
Share on other sites

Nije problem, kupio sam baš dosta polovne opreme i sve super radi, AKO SE KUPUJE OD POUZDANE OSOBE, NEKOGA KOGA DOBRO POZNAJETE, ili ako imate sreću i čujete za reputaciju nekog.

 

Nažalost, imao sam slučajeve da ljudi napišu da je nešto savršeno, a ima oštećenje. Najgore je danas sa propratnom opremom, čovjek mi je prodao kinesku bateriju po cijeni malo manje od originalne, kasno sam provalio da je kopija. Isto mi se desilo sa punjačem, kineska kopija, prodata kao original.

 

Vidim da sad neki daju garanciju od 4 godine na Canon/Sony, za to bih doplatio koliko god treba, jer će se u 4 godine aparat otplatit nekoliko puta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...