alekba Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 moram priznati da te nisam bas najbolje razumeo ovoga puta. Pa o tome ti pricam :mrgreen: Negooo mislim da si ti razumeo, a taj komenjtar je vise ekvivalent pokeraskog "do tebe" , ono da kao prislilis protivnika da se ofira. U tem slucaju ( a i svim drugim ), evo ti dva odgovora, pa ti biraj :) 1. Kad porastes, samo ce ti se ka'sti; 2. Pitaj sta te interesuje; Aj' sad malo 'rane za moozak sve sama nauka i filozofija a i vise, a i sire :) honest disclaimer, primite te videje sa gramom soli ;) filozoomfija & h-umorizam in his best sociopatologija danasnjice psihopatologija danas The Politics of Starship Troopers, dugacko, relevantno i van okvira same teme dokumentarac? za one radoznalog duha, rekreacija klasicnog foto aparata u 3D, fakti, nista novo, zanimljivo je kad ih vidis poredjane ili sto bi mudrac rekao: "onda mozes lakse da sastavis kakvu-takvu sliku o okruzenju u kome zivis i donosis pravilne zakljucke, i dobre planove za svoj zivot recimo. " https://www.youtube.com/user/BizarreWorks/videos za drustvo sa balkona, sto dobacuje a pride zvacka crne & bele semenke i pljucka po patosu, about opiats..... dje bi ja, boz' me zakoloni ;) za @vilija, bez kreveljenja, kao u crnom guji za one koji se pitaju kakva je svrha ovih linkova koji se bave tako razlicitim stvarima..... pa, osim zabave & nauke, cisto da poentiram da je ljudski um kao kaledioskop. Sastavljen od razlicitih stvari koji svojom kombinacijom daju prelepu sliku, ali ako uklonis jedno ogledalo... e pa onda to vise nije to. Barem meni. Ali sta ces, onima sa krnjavim umom sasvim odgovara krnjava slika sveta.... U ovom slucaju "Industrija Zabave" :( PS. Trudio sam se da izbegnem "problematicne" teme, ali moram primetiti da je strahovit broj videa obrisan u zadnje vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 .. cisto da poentiram da je ljudski um sastavljen od razlicitih stvari koji svojom kombinacijom daju prelepu sliku, ali ako uklonis jedno ogledalo... e pa onda to vise nije to. ... :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 ... znaci zanr bi bio akciona komedija valjda ... IMDB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikou Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 IMDB Yes! Of kors! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted January 12, 2019 Report Share Posted January 12, 2019 https://i.imgur.com/FtXmdH8.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSNeandertalis Posted January 15, 2019 Author Report Share Posted January 15, 2019 Au sta uradiste od teme o Dzoniju Englisu, trebao bih cesce pitati nesto na ovom forumu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Bouz Posted January 15, 2019 Report Share Posted January 15, 2019 naravno. mudrost ces cesce razmeniti sa mudrim ljudima, nego li pak pasivnim gledanjem dzonija. pa makar bio i english :) *umemo mi i jos grdje :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted January 16, 2019 Report Share Posted January 16, 2019 ... *umemo mi i jos grdje :) :) :) naravno. mudrost ces cesce razmeniti sa mudrim ljudima, nego li pak pasivnim gledanjem dzonija. pa makar bio i english :) :mrgreen: Louis Cyphre: Alas... how terrible is wisdom when it brings no profit to the wise, Johnny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted January 19, 2019 Report Share Posted January 19, 2019 Ono kad postavis pitanje u caskaonici glede neke benigne stvari, a javi ti se mudrac sa svojim... mudrolijama, a ti jos kao treba da uzivas u ............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts