lazarj Posted December 16, 2018 Report Share Posted December 16, 2018 Pozdrav, Srednju skolu sam zavrsio bas neslavno i to neki bezveze cetvorogodnji smer. Za vreme srednje skole sam pomalo cackao po ovoj temi osvojio par contests na 99design i geelancer. Sada kada sam tako reci besposlen zanima me da li postoji mogucnost da krenem profesionalno da se bavim ovim poslom (naravno da postoji ALI), svi traze iskustvo barem 2 godine jedino iskustvo sto imam su ta 3 konkursa koja sam osvojio preko frilens sajtova. Konrektno me zanima sta ja sve treba da uradim kako bih mogao doci do prvog posla u ovoj struci i meni ovo moje pitanje izgleda mnogo komplikovano ali nadam se da me razumeju ljudi koji su ovo sve prosli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jee Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 Sedi 2-3 meseca, napravi gomilu radova za imaginarne klijente i oformi tako portfolio. Nikoga ne zanima kako i koje škole si prošao ako imaš dobre radove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Milos Posted December 29, 2018 Report Share Posted December 29, 2018 Ja bi dodao da se usko specijalizujes za odredjenu oblast u ovoj struci, posto ,,zena za sve” sistem nikad nikome nije dobro doneo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhonatan Posted February 20, 2019 Report Share Posted February 20, 2019 E sada pravo je pitanje kako neko nov ali prilicno usavrsen da pocne u ovoj oblasti? Posebno bez poznanstava koja bi mu obezbedila prvi posao u moru dizajnera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gervasius Posted February 21, 2019 Report Share Posted February 21, 2019 https://www.thefutur.com/10-things-you-shou...t-more-clients/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts