Jump to content

Kurs Rhino

Rhino
 Share

Recommended Posts

Rhino je toliko intiutivan da ti netreba nikakav kurs. Ako si radio u Cad programima radićeš i u rhinu. Sve u njemu je poređano logično i intuitivno. I sve radi onako kako očekuješ ili predviđaš da treba da radi.

Youtube ako negde zapneš. A to će teško da se desi.

Rhino je toliko intiutivan da ti netreba nikakav kurs. Ako si radio u Cad programima radićeš i u rhinu. Sve u njemu je poređano logično i intuitivno. I sve radi onako kako očekuješ ili predviđaš da treba da radi.

Pa koristim youtube tutoriale ali bih voleo da to nekako spakujem u neki kurs, u potrazi sam za nekim kursem u Beogradu.

Pa koristim youtube tutoriale ali bih voleo da to nekako spakujem u neki kurs, u potrazi sam za nekim kursem u Beogradu.

Interesantno je što kada god neko dođe na forum da pita za preporuku za kurs, od strane senior članova bude "vraćen" u fazonu- idi gledaj tutorijale. Mislim ok... stoji da se najbolje uči kada sam zapneš i iscimaš se, ali nije poenta crći nad tutorijalima, uvek je lakše uz neki kursić :)

Rhino, mislim da ovde ne postoji kurs za Rhino. Ovaj program jeste popularan među dizajnerima i šteta je što se neko ne bavi njime na edukatvnom nivou. Mislim da su ga nadglasali Cad i Max... i da se tu utopio.

Nažalost, ovde ti ostaje samo da gledaš tutorijali i tražiš na netu

Hvala na savetima, youtube mi je uglavnom najvise i pomogao. Radim u stampariji i poceo sam da se interesujem za stampu. Mada me najvise privlaci 3d stampa koje ujedno ima i malo ovde kod nas. Ali sam odlucan u tome prvo da naucim modeliranje da bih mogao da stampam lepe modele. A cini mi se da je Rhino prava stvar za to.

Ako neko ima neki savet prihvatam sve :D

Rhino je poprilično intuitivan, jer povlači dosta stvari iz cada (ukucavanje komandi itd)

Meni na linkedinu non stop iskaču tutorijali od Dušana Cvetkovića koji ga koristi za potrebe arhitekture, al uglavnom tehnike su tu, tako da nije ni bitno za šta ih koristi

evo linka

https://www.linkedin.com/in/dusancv/detail/...activity/posts/

Rhino je poprilično intuitivan, jer povlači dosta stvari iz cada (ukucavanje komandi itd)

Meni na linkedinu non stop iskaču tutorijali od Dušana Cvetkovića koji ga koristi za potrebe arhitekture, al uglavnom tehnike su tu, tako da nije ni bitno za šta ih koristi

evo linka

https://www.linkedin.com/in/dusancv/detail/...activity/posts/

Hvala za link, pregledacu :D