Jump to content

Problem sa slanjem .png priloga

StAl

Recommended Posts

U jednoj temi (Prica o Blenderu 2.8 koji do jeseni izlazi) zelim potvrditi .png slikom ono o cemu pisem, ali Zona ne dozvoljava slanje priloga .png koji je manji od 1.5 MB. U toj temi sam vec poslao fajl velicine oko 1.4MB. Koliko razumem mora biti prihvacen jos prilog od "do oko" 1.5MB a moj novi fajl ima manje tj. samo 1.1MB jer ima prostora do 2.93MB. Zasto je onemoguceno slanje fajla .png velicine 1.1MB a pre toga je prihvacen fajl od oko 1.4MB.

Mozda ja tu nesto pogresno razumem pa je problem do mene. :unsure:

Ako je do Zone ocekujem izmenu, a ako nije, onda molim objasnjenje kako treba raditi sa tim.

S postovanjem,

StAl

Pogledaj u podforumu "3D i modelovanje" (Specijalni forumi) u temi "Blender 2.8" gde sam stavljao prilog slike koje nisu klasicne fotke, vec je prvi prilog lovackog aviona Suhoj-35 izradjenog u Blenderu tj ".blend" rad a drugi je render slicnog lovackog aviona SU-33 koji je isto .blend rad pa je prilozen jedan render tog lovca. Svrha tih priloga je bila striktno vezana za temu o 3D programu Blender koji se razvija u novu verziju 2.8 i koje priloge je zato imalo svrhe dati samo uz tu pricu. Izvini ako si u toku sa ovim pa je objasnjenje suvisno a ako nisi pogledaj tamo.

Sa slanjem preko Fajerfoxa sam imao problem pa sam to resio pomocu Yandex brovsera. Sada vidim da sam ogranicen na jos samo 459,44KB pa prakticno vise nista ne mogu direktno da prilozim uz temu. Do sada nisam koristio free foto shering sajt, ali ako bude moralo - sta se moze.

Hvala ti na dobroj volji za pomoc. :rolleyes: