Woolf's_Squaw Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Postoji li opcija pregleda foruma tako da vidim samo one teme na kojima sam učestvovala ili koje sam pokrenula, tj da pratim da li je bilo izmena na njima, novih odgovora i slično? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jee Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 http://www.dizajnzona.com/forums/index.php...DE=01&HID=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vili Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 Bice sredjeno cim prodje ova guzva oko praznika. Powered By IP.Board 2.3.6 (cca 2008-2009) IPS Community - Curent stable release 4.2.6 (November 14, 2017) :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tra-la-la Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 ^ Profesorski, mislim zavlčenje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woolf's_Squaw Posted December 16, 2017 Author Report Share Posted December 16, 2017 http://www.dizajnzona.com/forums/index.php...DE=01&HID=5 Koliko vidim ovde treba da se subscribujem na svaki topic koji me zanima. Nisam baš na to mislila.. Na forumima na kojim sam učestvovala obično je postojala opcija pregleda novih poruka na temama koje pokreneš ili na kojima učestvuješ. Ili si automatski subscribovan. Mnooooogo olakšava i uprošćava korišćenje foruma. Pri tom, ne mislim na e-mail obavestenja. Ja npr ne koristim svakodnevno e-mail sa koga se registrujem na forume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIODRUG Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Postoji li opcija pregleda foruma tako da vidim samo one teme na kojima sam učestvovala ili koje sam pokrenula, tj da pratim da li je bilo izmena na njima, novih odgovora i slično? ja to radim tako što uđem u svoj profil, kliknem na pronađi teme od člana, pogledam boju kvadratića - ako je sveže nandžarasta - onda ima novih odgovora; ako je bledo nandžarasta - nema ništa novo; ili, ako sam pri pamćenju, zapamtim broj odgovora posle izlaska sa foruma, tj., ime člana koji je ostavio/la poruku. U nedostatku drugih, našao sam dve prednosti ovakvog načina pregleda foruma: 1. Povećava se broj pregleda sopstvenog profila. 2. Korisnik samog sebe, kada to želi, obaveštava, nema spemova, imejlova, iskačućih prozora... : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vili Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 Na forumima na kojim sam učestvovala obično je postojala opcija pregleda novih poruka na temama koje pokreneš ili na kojima učestvuješ. Ili si automatski subscribovan. Mnooooogo olakšava i uprošćava korišćenje foruma. Pri tom, ne mislim na e-mail obavestenja. Ja npr ne koristim svakodnevno e-mail sa koga se registrujem na forume. Imas odgovor u mom prethodnom komentaru... na zalost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woolf's_Squaw Posted December 20, 2017 Author Report Share Posted December 20, 2017 ja to radim tako što uđem u svoj profil, kliknem na pronađi teme od člana, pogledam boju kvadratića - ako je sveže nandžarasta - onda ima novih odgovora; ako je bledo nandžarasta - nema ništa novo; ili, ako sam pri pamćenju, zapamtim broj odgovora posle izlaska sa foruma, tj., ime člana koji je ostavio/la poruku. U nedostatku drugih, našao sam dve prednosti ovakvog načina pregleda foruma: 1. Povećava se broj pregleda sopstvenog profila. 2. Korisnik samog sebe, kada to želi, obaveštava, nema spemova, imejlova, iskačućih prozora... : ) To sam ranije radila. Ali nisam bila aktivna nekih mesecak dana, i sad kad pogledam na svom profilu teme, kao da nemam ni jednu. A nije da nemam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIODRUG Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 Proveri još jednom, možda si ušla u drugi profil. : ) Dakle, volšebno su nestale teme/poruke, a nisi dobila obaveštenje da je bilo izmena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woolf's_Squaw Posted January 5, 2018 Author Report Share Posted January 5, 2018 Proveri još jednom, možda si ušla u drugi profil. : ) Dakle, volšebno su nestale teme/poruke, a nisi dobila obaveštenje da je bilo izmena? Nisam rekla da su nestale teme, nego da ih ne nalazim u pregledu svog profila. Kad odem na moj profil, i na TEME, ne nalazim ni jednu temu koju sam lično ja postavila. Kapiši? Nema svrhe da ćaskamo o ovome. Generalno sam vrlo nezadovoljna preglednošču foruma. Više puta sam pokušavala nešto kao aktivno da učestvujem, ali me malo nervira ta nemogućnost da pratim teme na kojima sam učestvovala... Nevrmajnd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIODRUG Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Da, isto je kod mene (Teme/Moj sadržaj/Nema poruka za prikaz.); u tvom profilu, ispod lične fotografije stoji 5 zvezdica, a ispod njih Opcije/Pronađi poruke od člana/Pronađi teme od člana. Klikni na "Pronađi teme od člana" : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts