Jump to content

Opcija pregleda foruma

Woolf's_Squaw

Recommended Posts

Koliko vidim ovde treba da se subscribujem na svaki topic koji me zanima. Nisam baš na to mislila.. Na forumima na kojim sam učestvovala obično je postojala opcija pregleda novih poruka na temama koje pokreneš ili na kojima učestvuješ. Ili si automatski subscribovan. Mnooooogo olakšava i uprošćava korišćenje foruma.

Pri tom, ne mislim na e-mail obavestenja. Ja npr ne koristim svakodnevno e-mail sa koga se registrujem na forume.

Postoji li opcija pregleda foruma tako da vidim samo one teme na kojima sam učestvovala ili koje sam pokrenula, tj da pratim da li je bilo izmena na njima, novih odgovora i slično?

ja to radim tako što uđem u svoj profil, kliknem na pronađi teme od člana, pogledam boju kvadratića - ako je sveže nandžarasta - onda ima novih odgovora; ako je bledo nandžarasta - nema ništa novo; ili, ako sam pri pamćenju, zapamtim broj odgovora posle izlaska sa foruma, tj., ime člana koji je ostavio/la poruku.

U nedostatku drugih, našao sam dve prednosti ovakvog načina pregleda foruma:

1. Povećava se broj pregleda sopstvenog profila.

2. Korisnik samog sebe, kada to želi, obaveštava,

nema spemova, imejlova, iskačućih prozora...

: )

Na forumima na kojim sam učestvovala obično je postojala opcija pregleda novih poruka na temama koje pokreneš ili na kojima učestvuješ. Ili si automatski subscribovan. Mnooooogo olakšava i uprošćava korišćenje foruma.

Pri tom, ne mislim na e-mail obavestenja. Ja npr ne koristim svakodnevno e-mail sa koga se registrujem na forume.

Imas odgovor u mom prethodnom komentaru... na zalost

ja to radim tako što uđem u svoj profil, kliknem na pronađi teme od člana, pogledam boju kvadratića - ako je sveže nandžarasta - onda ima novih odgovora; ako je bledo nandžarasta - nema ništa novo; ili, ako sam pri pamćenju, zapamtim broj odgovora posle izlaska sa foruma, tj., ime člana koji je ostavio/la poruku.

U nedostatku drugih, našao sam dve prednosti ovakvog načina pregleda foruma:

1. Povećava se broj pregleda sopstvenog profila.

2. Korisnik samog sebe, kada to želi, obaveštava,

nema spemova, imejlova, iskačućih prozora...

: )

To sam ranije radila. Ali nisam bila aktivna nekih mesecak dana, i sad kad pogledam na svom profilu teme, kao da nemam ni jednu. A nije da nemam...

• 3 weeks later...
Proveri još jednom, možda si ušla u drugi profil. : )

Dakle, volšebno su nestale teme/poruke,

a nisi dobila obaveštenje da je bilo izmena?

Nisam rekla da su nestale teme, nego da ih ne nalazim u pregledu svog profila. Kad odem na moj profil, i na TEME, ne nalazim ni jednu temu koju sam lično ja postavila. Kapiši?

Nema svrhe da ćaskamo o ovome. Generalno sam vrlo nezadovoljna preglednošču foruma. Više puta sam pokušavala nešto kao aktivno da učestvujem, ali me malo nervira ta nemogućnost da pratim teme na kojima sam učestvovala...

Nevrmajnd...