alekba Posted November 17, 2017 Report Share Posted November 17, 2017 Verovatno se svima dosada mozzila apdejtovala.... nekima po dva puta :D mislim, neki su imali disabled autoupdate, al ona po sistemu Win 10 zakljucila da je za tvoje dobro bolje da imas novu veziju, a posle rolouta na staru verziju ona se opet apdejtovala.... Pa kakva su vasa misljenja? ja licno ne vidim neko ubrzanje, cak sta vise, neki sajtovi su sporiji... gotovo svi adoni su kaput.... ima obicaj da pocne da jede memoriju ki svinjce masnu krpu.... + istumban interjfejs + jos mnogo toga, niceg lepog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benzin Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Jedva ga natjerah da upamti "home page"... nabili su mi pritisak 300/200... smeće... powerful uninstall pa onda ispočetka download i instalacija govneta i add-ona ... JEDVA... i sve to radi nijansice od par milisekundi ubrzanja ... sad čekam komšiluk i familiju da zakmeče "a đe mi je ovo - a đe mi je ono"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Verovatno se svima dosada mozzila apdejtovala... Pa kakva su vasa misljenja? Šta je to mozzila? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted November 18, 2017 Author Report Share Posted November 18, 2017 ovo poznatije ? ......... meni je duck duck home page, nisam imao problema sa tim, zapamtila je home page i neke od adonova... koji ne rade kako treba. Promenili su nesto u core, sada ima zajedidnicke stvari sa Crome, pa ce devloperi lakse razvijati djunte za oba brovsera... sto me je obradovalo po celom telu. Brzina.... ma daj, samo zaludjenici koriste stopericu, ono sto je bilo sporo i dalje je sporo, s'tim sto je sad malo vise sporih sajtova :P .. ma, sve al' sto premestise refres sa desne na levu stranu, i obojise tabove sa dark indigo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benzin Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Ma ne vidim ni ja da je brži... osim u brzini kojom me izbio iz cipela od živciranja... staro pravilo - ako nešto radi NE ČAČKAJ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted November 19, 2017 Report Share Posted November 19, 2017 ... cak sta vise, ... Čovek je rekao: KLIK! Možda ti koristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted November 21, 2017 Author Report Share Posted November 21, 2017 ... hvala, suvise je to advance za moje dve vijuge... staro pravilo - ako nešto radi NE ČAČKAJ... lepo si rekao, staro pravilo... a NOVO je : MENJAJ - MENJAJ, MENJAJ, INOVIRAJ..... PA POSLE POPRAVLJAJ AKO TREBA!!!!!!!!!!!!!!! inace, ne bih se ni javljo... nego jedan mi se ortak pozalio na lisicu... A on je takva flegma, a on ima samo par tabova otvorenih a on.... Ma to ti je ekvivalent kao kada bi ti se stolica il' frizider pozalio na Firefox... Ispravka, u multiuniverzumu su pricajuce stolice, frizideri, soljice za kafu itd. mnogo cesca pojava nego ovo... cudo nevidjeno & necuveno... pazi njemu nesto smeta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Posted November 14, 2018 Report Share Posted November 14, 2018 Koristim FF svakodnevno sa dvadesetak tab-ova. Ignorisao sam predlog za update jedno mesec dana. Pre destetak dana sam ga pustio i ne vidim razliku, izuzev što su addons retko kompatibilni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts