Jump to content

Pogled s prozora

MIODRUG

Recommended Posts

Uvek me provališ. :D Prozor je dvokrilni, na šestom spratu; ovo je Redukovana Duga, ili: tri boje duge, ono kao 3 boje zvuka. :rolleyes: Original je sa ispranim bojama i u raspadu jer sam se digitalno prezumirao (što je okej u nekim slučajevima - 4. i 5.). Posle nekoliko dana cinculiranja senke/kanala u Zoner Photo Studio, na monitoru LGW1943SS, stao sam kod ove kombinacije boja, mada i druge izgledaju zanimljivo...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Interesantan je tvoj taj prozor.

Na prvoj Snupi protiv Crvenog Barona.

A na drugoj...

Nekada davno, pre tridesetak godina, nebo je bilo puno padobranaca i aviona; žao mi je samo što nemam snimke iz tog perioda, bio sam mali u to vreme i nisam imao svest o fotografiji. Sportski aerodrom radi još uvek, poneka obuka pilota i zaprašivanje...

• 2 weeks later...

Ovde imaju sigurnu terasu od 1984., da se pojede, popije 24/7/365/6 kod mene ili komšije. A, kad uzvrate na gostoprimstvu i sipaju sreću po ogradi, vešu, čarapama - svi smo tada presrećni. xD

Druge dve gugutke sam snimio Samsungom EX1, konačno sam ga kupio! Tek sad vidim zašto Kim 'oće da zabiberi Južnokorejcima - objektiv radi na makro i normalno/beskonačno u isto vreme. :blink: Ovo ne piše u uputstvu. :lol:

• 2 weeks later...
^^cestitam na prinovi, deluje fini kompaktic. Ne razumem taj problem s macro-normal-beskonacno... :unsure:

bio sam pod utiskom finog kompaktnog aparatusa u trenutku pisanja poruke; AutoFokus stavim na planinu/osmicu cvet - makro i AF radi na beskonačno nomalno makro; da li je bug ili feature - videćemo, znam da mi je sad mnogo lakše. :D

kkTrTML.jpg

z37a9TF.jpg

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...