Jump to content
Sign in to follow this  
Labicko

Unity help

Recommended Posts

Poz svima

Potrebno mi je neko ko zna da radi u Unity, po mogucnosti da zna i o exportu za AR.

 

Radi se o prezentacijama 3D arhitektonskih modela i 3D modela proizvoda. Pottreban je meni preko koga ce user moci da bira dali ce gledati model cele zgrade/proizvoda ili pojedinacno nekog sprata/dela proizvoda. Ovo na kraju treba da se exportuje za WebGL i za AR (Android i Apple). Ako je neko vec radio sa aplikacijama za Apple to je veliki plus.

 

Ko je zainteresovan nek posalje mail na Labicko@yahoo.com sa nekoliko primera svojih radova, oni koji budu izabrani ce dobiti detaljni info o projektu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poz svima, opet ja sa istim proplemom.

 

Potreban mi je neko ko moze da mi pomogne oko projekta (Unity -Vuforia - AR), radi se o AR aplikaciji koja ima veoma jednostavnu funkcionalnost, kada kamera uoci trigger na ekranu se pojavi 3D model, it o je sve sto treba da se odradi od funkcionalnosti.

 

Aplikacija onda treba da se exportuje za Android i iOS, Vuforia plugin za Unity radi dobar posao ovde, samo sto za iOS mora de se koristi Apple masina (realna ili virtualna).

 

Izgleda nesto radim lose kada pisem ove ponude, jer se u vecini slucaja ne javi niko, a kada se javi to je neka firmica koja za ovako nesto trazi 10000$ i vise. Fora je u tome sto ovakvih poslica koji mogu da se zavrse za dan dva mogu da nadjem dosta, a ne mogu da nadjem coveka koji moze da mi oko ovog pomogne. Ovaj sadasnji developer mi vec drugi put nestane na 99% odradjenog projekta, ono vrati ce se on za nedelju dana sa vikendice ili gde je vec ali rok je vec probijen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...