hektor2 Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 Znaci, imam loptu od poligona i trebalo bi svaki vertex posebno da ima malu varijaciju u poziciji. Kao neko lelujanje. Nesto slicno kao sto radi Wiggle u After effects-u. Dodaje random kretanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor2 Posted July 26, 2017 Author Report Share Posted July 26, 2017 Reseno, instalirao C4D i resio problem. 10 godina ja mlatim praznu slamu sa Mayom. Ovde za manje od jednog dana usao u stos, sta, gde, kako. Vec poceo da renderujem, modeliram. Povezao sa After effects-om, ma milina. Gde sam ja bacio dekadu, majko moja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Hahaha :D A dobro, bolje ikad nego nikad :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Boiiiiing!!!! ono kad ti upali kliker :P https://vimeo.com/94649815 ;) Mada, cudno je to... masa cinemasa je otisla u Mayu, a opet tu i tamo poneki Mayas preskace ogradu pa pocinje da koristi Cinemu. Mash za mayu nije zaokruzen sistem kao cinema, samo opet ljudi rade fantasticne stvari. To mu dojde da ono drugo kuce uvek ima vecu kosku..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts