alekba Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 cccccc.... pa blejis u to cijelu noc :D tut' ba ima vise sege, dinam'ke radnje, suspensa i dramat'ke nego u svim SeriGejovim filmov'ma. A i pise ti ko te pr.... mislim o kome se radi :) ........ onomad me ni krivog ni duznog ( ko po obicaju <_< ), zavedu u Majke Jevrosime, ture u onaj akvarium da se susim do ujutru, kad dolazi organ.... I tako, blejim, gledam grafite po zidovima, kad ono nacrtano dugme sa sve WB logo-om, a spored natpis " pritisni ovo dugme i gledaces crtane celu noc". I tako sam se kezio celu moc, pa i sad nekoliko desetljeca kasnije mi to smesno... kome to pade na pamet :D
bamby Posted August 24, 2017 Author Report Posted August 24, 2017 Aaaaaaaaaaa! Dešava se to kad je čovek mlad i naivan is ukusan :rolleyes:
bamby Posted August 24, 2017 Author Report Posted August 24, 2017 https://twitter.com/WhistlerDick/status/900824472609050625
vili Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 Je'ste za to trazili temu?! :angry: Imate "Pa da popricamo... " za takve stvari, nemo' da me ljutite
alekba Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 pa delimicno da... a delomicno Ne ^_^ Pre svega @ banby je prvi poceo, on je kriv, keve mi. Pride teme je o filmovima i oko filmova... Privodjenje banbija pameti je tu negde... oko filmova -_- ..... tuzno je ali ova tema namesto da bude mesto de cemo da mlatimo praznu praznu slamu a glede filmske umetnosti, pretvorila se u poprckavanje. Kad pogledas broj pregleda, i broj ucesnika zapitas se, nije li to...... kako da kazem.... ono sto Zona jeste, sceli mi to ili ne. Nekoliko puta sam se bio rasprdeo o ozbiljnim stvarima, pa da se svaki deseti javio, da me povali ili pokudi, ovde bi bilo na rpe saucesnika u temi. Ovako ispada da dolaze da vide ko je koga i u koju rupu. gundj. gundj. gundj. Znas ovakvih i slicnih tema ima i na drugim forumima, samo odaziv je mnogo veci, zavisno od moderatorske politike, ima tu i poprckavanja, ali bome i finih rasprava... ovde... ehhhhhh :puke: pa eto; Taaa - Daaaaa!!!!!! Tema je Attraction http://www.imdb.com/title/tt4731148/ SF film brace nam Rujki Bojler allert! bili ste upozoreti.... mada bi ova tema trebala da bude bojler free zona, inace je prilicno bezveze brbljati o filmovima ako ne mozes da spomenes sadrzaj. Kakogod nije ovo Samo o tom filmu vise onako uopsteno. Elem, pokusao sam da odgledam taj film na Popcornu, ali titl je poceo suludo da bezi pa sam posle desetak minuta ili tako odustao, stavio ga na HD i ostavio za kasnije. Prekljuce probam da ga gledam i.... Sad nek' mi neko objasni gde gresim. Ovo sto opisujem se na neki nacin i vidi u trejlerima, no nisam mislio da je bas tako u filmu.... Ko nije gledao, na pocetku se ogromantni svemirski brod priblizava planeti nam Zemlji, ulazi u atsmoferu, i to iznad Ruskog vazdusnog prostora.... Uzbuna!!!! NATO nas napada, salju par presretaca i upucavaju svemirce... vrlo uspesno, pa se ovi ruse na predgradje Moskve. I prave krs, kakav vec moze da napravi takovo cudo od zilion tona tvrdog metala. Onda krece igranka, sta oni hoce, zasto su nas napali, i te fore. Jedna od glavnih likusa odjednom postaje totalno iracionalna osoba i prikljucuje se pokretu Zemlja-Zemljanima i te fore... tu sam prekinuo gledanje. ................... E, pa ovako, mislim da i zadnji debil zna da postoje vojni sateliti koji osmatraju i svoje i tudje. Potrebno je samo malkce telegencije da se skapira da se to odnosi i na prostor u okolini, ako nista drugo tu su civilne sluzbe.... oni malo napredniji su culi za Astronome. Znaci prilicno je glupavo/neverovatno da niko nije primetio takav objekat jos dok je bio podaleko od planete, pogotovu u situaciji kad se ocekuje meteorska kisa.... kad mnogo "ociju" gleda u nebo. Pri tom izracunati vektor kretanja je prilicno lako, svemirci nisu stelh, znaci nisu se pojavili odjedared, pobrkati ih sa NATO letelicom je imbecilno. Vojska jeste laka na obaracu, ali cekaj.... kad se pojavi onakvo cudo..... ma daj bre, pali. Postoje protokoli za takve situacije. No dobro, ajde to da oprostimo.... nesto sam dobre volje ;) Ali sad.... kako su bre oni mogli da nas napadnu, kakve bre rasprave o tome sta hoce i te gluposti.. Pa hebem mu misa, MI smo PRVI pucali. Pri tom ako napucas letelicu iznad naseljenog podrucja, pitanje kolateralne stete je ..... ma mislim prevazilazi imbecilizam. Sta hoce? Pa ne znam, glup sam.... pade mi na pamet da bi mozda da oprave brod i kidnu iz ove ludnice, u kojoj su ih napucali iz keca. I tako to..... Pa jesam li ja u pitanju ili je taj film onako... mislim.... A steta, ima dobrog dizajna, a i glavna likusa je onako.... ako ne verujete meni nek' banby kaze... on je ukusan.
bamby Posted August 26, 2017 Author Report Posted August 26, 2017 ... ako ne verujete meni nek' banby kaze... Jeste.
bamby Posted August 27, 2017 Author Report Posted August 27, 2017 Gledao, ali sam zaboravio sve osim nekoliko detalja, i ne sećam se dovoljno da bih ga baš preporučio, ali sam ga ipak odgledao do kraja (možda sam ispreskakao delove sa sporom i dosadnom radnjom) i svakako je bolji nego američka B produkcija: Attraction (2017) Odgledao. U nekim segmentima deluje osvežavajuće u odnosu na Holivud. Da, ima jedno 30-ak minuta viška materijala. Ima i dosta/previše patetike. Što se mene tiče, najjači delovi su "iz ljubavi". Ima malo "nebonadberlinom-ske" . Nikad mi ne bi palo na pamet da gledam ruski SF da ga ovaj gospodin ispod nije popljuvao. :lol: **************************************** Tema je Attraction http://www.imdb.com/title/tt4731148/ SF film brace nam Rujki E, pa ovako, mislim da i zadnji debil zna da postoje vojni sateliti koji osmatraju i svoje i tudje. Potrebno je samo malkce telegencije da se skapira da se to odnosi i na prostor u okolini, ako nista drugo tu su civilne sluzbe.... oni malo napredniji su culi za Astronome. Znaci prilicno je glupavo/neverovatno da niko nije primetio takav objekat jos dok je bio podaleko od planete, pogotovu u situaciji kad se ocekuje meteorska kisa.... kad mnogo "ociju" gleda u nebo. ... U pitanju je film. SF. :P Objašnjeno ti je u filmu, ali ga nisi gledao do kraja. Ne bi ga ni videli da ga nije pogodio meteor bla-bla ...
alekba Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 nesto se mislim... ne verujem da cu ga gledati... cak se mislim da ga maknem, bez da trazim scene za skidanje... pa, kako ovo smatramo bojler free zonom, mos' ti to meni pojasniti. Gledao sam dovoljno da vidim da PVO nije pojma imao da je letelica dosla odozgo a ne sa Zapada.... Pride onaj brifing u generalstabu... niki da pomene da su oni prvi pucali, pa jos su svesni da vanjzemljaci koriste tele-pati-ju ( neku vrstu )... sto znaci da mozda i nemaju radio na kojem su mogli da odgovore na #@&DRY%@!%& .... mislim verovatno bi im tako zvecaco Ruski da su ga culi. Motivancija glavne likuse je tanka, bujedna i na prvu ruku... ufff, srce mi se scepalo dok je na grudi djevojacke privijala pinkili sluske. E sta su sad mogli da objasne u filmu majke ti? To je bilo i to ostaje, osim ako su.... ahghhhhh. Pa ako mozes ukratko, samo par recenica. Dobro, film.... SF film, pa sta sa tim? SF nije neozbiljan zanr, barem onaj dobar. A ne znam gde pise da filmovi mogu/trebaju... da budu bedasti... mislim dobri filmovi. Normalno da tolerisem dosta stvari, ali sve ima meru. Bre ljudi, to je samo traljavo napisan scenario, 99% gluposti u svim glupavim filmovima se moglo izbeci samo da je neko.... ukljucio i onu drugu gangliju, barem privremeno. Sticajem okolnosti imao sam kontakte sa mnogim "scenaristima". Kuku., lele..... pa ti bre ne znaju gde su suplji, dobro ti su sklj klasa, ali moji drugari su imali posla sa Etabliranim velemajstorima... isti kur@c. Kako ti likovi dojdu na mesta gde jesu, a za sta nisu, treca je prica. Se secas Event Horizon http://www.imdb.com/title/tt0119081/?ref_=nv_sr_2 kad je film poceo, odusevio sam se ko kuce, vilica mi je ostala na patosu do kraja filma, ali od onog STAAAA!!!!!! PS. samo za one odvazne http://www.imdb.com/title/tt2283362/?ref_=nv_sr_1 PPS. kad pocne akcija u trejleru, opalite mute pa pustite ovo umesto tona
bamby Posted August 27, 2017 Author Report Posted August 27, 2017 ... Pa ako mozes ukratko, samo par recenica... To se zove "pjesnička sloboda". Koja može biti objašnjena na više načina. Očigledno, ni oni sami (ili neko ko piše opise :D) nisu zadovoljni kako je ispala naučna fantastika, pa su u opisu prvo napisali romansa. Attraction (2017) Prityazhenie (original title) 2h 10min | Romance, Sci-Fi | 26 January 2017 (Russia) Plus, ti im najverovatnije nisi bio ciljna grupa. A ni ja. :mrgreen: P. S. Onaj Colonel Lebedev me svojom hladnokrvnošću podsetio na Colonel-a Samuel Trautman. Kad smo već kod Trautmana, a tiče se "pjesničke slobode", ko zna šta bi bilo da nije nagovorio Ramba da se preda. :P .
alekba Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 .... jes, sve se bojim..... ono kad ne znas sta ces da kazes pa pocnes "umjetnicka sloboda / izbor" ili umjetnik je tako sceo. da podsetim Objašnjeno ti je u filmu, ali ga nisi gledao do kraja. mslm, pa ja kad ne znam sta cu da kazem spovodom toga sto sam rekao, ne bacam 1001 link koji ne kazuje nista spametno, glede teme fabule. dobro, nisu ni prsti na ruci isti ali ipak Eve sad ljutu bitku bijem sa jednim "Piscem", scenaristom..... -oni koriste vatru da se bore sprotiv demona & zaposednutih zverova; -ok. ali rekao si da taj svet nema dnevno svetlo, znaci nemaju drva, takodje ne smeju da izlaze van zidina da rudare i sisaju naftu.... pa sta onda sagorevaju? - .......................... m'slim nije greda, smislicu nesto, ko sto sam vec smisljao ( mada ne treba preterivati, samo tesko mi da se uzdrzim ). E o tom mentolitetu ti pricam, kakve bre pesnicke slobode, kakvi bakraci. Ne smatram sebe nekim bogomdanim talentom, da ne spominjemo da sam suvise lenj za pisanje.... al' bre ispod malog nokta ( i to podrezanog ), mogu iz momenta da izvadim vise nego ti genijalci za par godina. E sad, 'esi profesionalac ili nisi. Ostaje ono, ko i' bre primi da primi da pisu.... ili sam ja mozda cetvrta ne-standardna devijancija, ko zna. Znam nekog Australijanca, radio je prilicno pristojan SF E-comic ( pogotovu kad uzmes u obzirima da je klinac bio ), ondak je dobio posao kod Lukasa da radi na farmi ghoust writera. Prekinuo je strip normalno, i otisao u 'muricu. Sad se posle 6 godina vratio, nastavio strip... no ne spominje sta je i kako bilo...... hmmmmmm. Moracu da to procackam, onako izokola, predpostavljam da bas sve nije bilo kako je zamisljao. U principu me interesuje "pogled iznutra" kako to sve funkcionise. Predpostavljam da oni tamo imaju zilion departmenta i 10x tolko debelguzih directora, menagera i stasvene. Ne znam na cemu je konjkretno radio, no i nije bitno, u ovem slucaju. Lucas je velika kompanija tako da oni koji rade igre verovatno nemaju mnogo kontakta sa onima koji rade na novelama, stripovima, filmovima. Al' ipak daj sta das. Imam predpostavke kako to sve funkcionise, al' voleo bih da cujem nekog sa liceta mesta. PS. kad smo vec kod Ramba... ko je jedini covek koji gi je opleveo od batina a?
bamby Posted August 28, 2017 Author Report Posted August 28, 2017 Biznis lekcije iz serije „Breaking Bad”
alekba Posted September 9, 2017 Report Posted September 9, 2017 Charlton Heston once said "The trouble with movies as a business is that it's an art, and the trouble with movies as art is that it's a business." ......................... ne samo sa filmovima... sva "umetnos'" spada u taj kos
bamby Posted September 10, 2017 Author Report Posted September 10, 2017 “Name: Sergio Leone. Nationality: Cinema.”
bamby Posted September 10, 2017 Author Report Posted September 10, 2017 Ja izmišljam, ali mojim izmišljotinama. - Horhe Luis Borhes
alekba Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 ..... necu da dizem dzevu, al' koji ti je taj? Meni su trazili da caleta od 80 i ihi ljeta vodim Ubosnu ( pise se zajedno :P )... i sto kur@ca...... Iako je ovde prija..... ma mislim... sta da se jedim kad mi frizider parazan u pifskom delu :mellow:
bamby Posted September 12, 2017 Author Report Posted September 12, 2017 ... koji ti je taj? http://www.njuz.net/nakon-dobijanja-srpsko...ira-u-norvesku/
alekba Posted September 12, 2017 Report Posted September 12, 2017 aaaaaaaaa, taj. Iskreno mrzilo me da prekuckavam ime u guglj :P Sta mu bi? btw. e, pa sad moze radnu knjizicu u sakice, pa prafac zavod za ne-zaposljavanje.... Koji lik, pa mi ovde Voldemortova imamo za izvoz..... a sva mesta u ( znas ti vec gde ^_^ ), su popunjeta, moze samo da ceka da se ringispil ponovo zavrti pa da ufati neku stolicu... ako stigne na red :mrgreen: koji si ti... sa' ce izdangubim koji sat na gnjuz njuzu, zato sto si me podsetio..... sram te bilo.
bamby Posted September 19, 2017 Author Report Posted September 19, 2017 http://www.kinematografija.net/nikola-puzi...kaze-moze-1338/ johnny.
Recommended Posts