Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dje bas Lausovica najdoste..... taman sam sceo da se rasprdim o glumackom zanatu, SeriGay i tako.... kad vi ono ispod pojasa i to nogom... I eto umesto da se sprdam ja sad kao ozbiljno.

On je jako tuzna prica... Sticajem okolnosti tamo 90-91 ( koliko mogu da odredim ), video sam ga jedno desetak puta... neki ortaci su bili ono bas dobri sa njim, pa su ga par puta dovodili u drustvo...

Scena u Malom Manjezu, nas 5-6 za stolom ( sto za 4 ), kad odjednom, ni casu nemas gde da stavis... sva picetina iz okoline se sjati za nas sto... ludilo... jednom je sedeo do mene a nji dve odjednom oce da uguraju stolicu izmedju nas dvojice, sto bi mozda i islo da to vec nisu neke to uradile sa druge strane :P Ili ono kad smo par puta pili pored SKC-a medju onim tezgama za prodaju ilegalnih diskova & kaseta. E, tamo su dolazili muski, neki su bili samo gnjavatori, neki su teli samo da se pobiju.

I jedne i druge je iskulirao, onako diplomatski, sto bi se reklo smekerski. U situacijama kad nije bilo smaraca, bio je.... ono kul lik, nista posebno... normalan.

Ne mogu da kazem da sam ga poznavao... mislim, popili smo koju zajedno, razmenili par reci, prosledilii mirisljivi stapic.... ma takvih nekih sam "upoznao" na megatone. samo bitno je njegovo ponasanje pod pritiskom. Mada sam Smeker po celom telu ;) nikad me niuje gnjavilo 101 zemska, niti su likovi stajali u redu ne bi li se potikli, pa da lupe recku. Ne znam kakav bih bio u toj situanciji... ali nesto predumnjavam da ne bih bio tako opusten, ko zna.

Sve to, kao i njegova recenica: A koliko ja batina treba da dobijem pre nego sto imam pravo da se branim; me je kupila.

Tesko je o tome pricati, ljudi su izginuli.. samo....

Mojtenegro je Mojtenegro, tamo vaze druga pravila... koliko god su ovde Crnogorci vezani ko crevca tamo su sve suprotno, cudne price sam cuo. Opet, tog sam coveka video u situacijama gde bi neko drugi ili prso ili ko Ser... mislim podvio rep ( pa bi mu opet doslo na isto, ako podvijes rep to ne znaci da neces dobiti preko pittchke ).

Ne bih ovo pisao.. no imao sam par rasprava na ovu temu, jedan pajser sa pojila cak pokusava da me nazove Lausevic.... stresao sam ga jednom, ono kad je preterao, pa se malo primirio. Mislim bas ono sto pricam, cak i flegma kao ja popizdi, a pazi nije u pitanju bilo nista fizicki, samo seljacko prozivanje. Zanimljivo mi je da ga ponajvise pljuju upravo "problematicni" likovi, oni koji bi te iz cista mira zakucali, jer im se tako oce.... valjda su prepoznali smekera pa silje kur@c :D

Kako god, neki su na groblju, Lausevicu je zivot otisao u tri lepe, a "zestoki" :puke: momci nisu naucili da ne podjebavaju narod.

Posted
Kao i sve "top liste" ...

Neka se nađe.

Kad nema šta da se gleda uvek može da se izvuče nešto što se propustilo.

... taman sam sceo da se rasprdim o glumackom zanatu, SeriGay i tako...

Pa, ajde! Vala_32.gif

Posted

Ma proslo me...

Nije meni toliko do Lausevica... nego on mu dojde nesto kao Snovden, Metju Princ i drugi. Likovi koji su eto kao ( barem meni ) postali simbol sr@nja oko nas.

U Lauseviceovom slucaju to znaci:

..... kad te neko pritisne ima da se naguzis... nema veze ko je prvi poceo, koliko & kako. Imas da sutis, trpis & patis. A vlast ako se seti, seti... i kad se seti.... i koliko se seti i ...................

Pali bre sa tim glupostima, zivi i pusti druge da zive. Ili sto Krouli rece: Budi ono sto jesi, radi ono sto hoces, al' prihvati posledice... ne mo' posle da vices https://www.youtube.com/watch?v=ub-noK1-gbs

gundj, gundj, gundj............

nego ovo se zove brbljaonica a ne kliktaonica Alvarin_07.gif

ovako ispada da samo ja brbljam... u kolicinama takoreci BMK_01.gif

Posted

............. mmmmmmmmmm.. NE

Rasel se trudi da lici na "zestokog momka" onako barem kako on smatra da oni treba da izgledaju, tj. kako pucina prosta to zamislja. Dobro postoji tu i scensko preterivanje ( ili kako se vec to strucno zove ), rediteljeva VIZIJA itd. no ne menja stvari.

Samo nije to razlog sto ne mirisem Gladijatora, barem ne neki bitan razlog.

To o cemu sam pricao mnogo je opcenitije, trpati Holjivudsku ljimunadu u to je.... degute, sto rece jedna baba :D

muzevni ruselj u akciji spasavanja

http://i.imgur.com/FmIOA3R.gifv

Posted

opet babe & zabe....

P'bre..... pucina prosta u smislu populacije nacije, racunajuci prvu i drugu s. devijanciju... ono kako brkaju silose sa Likovima... dzaba tebi govoriti.

Rulja je nesto drugo... o tome ne bih. Doziveo sam to i preziveo za razliku od nekih. Pogotovo u konjtekstu tih ne-vremena. A tek o njima necu da cantram... ma ni uzivo to nije tema, osim ako smo nameracili da se oblokamo.

Nego od tog kliktanja mi dosla idejica na pamet :mrgreen: al' opet nesto se mislim sto da se ja bedacim i pravim nesto kad ce neki pametni da potrosi vremena koliko mu treba da napravi jedno

fuOOecr.png

Posted

U ovih 7 i nešto minuta smešten je ceo Bilo jednom u Americi - saga o muškom prijateljstvu.

P. S. Ako ti se ne sviđa ni Bilo jednom ... onda ne gledamo ovaj svet na približan način.

Što reče Noodles: Tako ja gledam na stvar. :mrgreen:

Noodles: It's true I have killed people, Mr. Bailey. Sometimes to defend myself, sometimes for money. And many people used to come to us. Business partners, rivals, lovers. Some of the jobs we took, and some we didn't. Yours is one we would never touch, Mr Bailey.

Max: Is this your idea of revenge?

Noodles: No. It's just the way I see things.

Posted

Pa.... ako cemo pravo,to je varijacija stare teme. Postoji i zemsko prijateljstvo ( necu o tome koliko su one kreativnije glede podmuklosti & niskih udaraca ). Postoje i musko zenski odnosi, takozvana mracna zajednica.... kad g@vna upadnu u ventilator to se u najboljem slucaaju zavrsi Losim razvodom, ostalo je u crnoj hronici.

A ponajgore su stvari u okviru osnovne celije drustva, takozvane porodice... jos pogotovo ako se najdes na licetu mesta, a oboje poznajes..... ima Kles jednu pesmu prigodnog naziva.

No nisi odgovorio na pitanje, Zasto si uopste gledao film... a ondak zasto si vrteo tu scenu?

.....al' ko ga hebe. Nisam u fazonu, lik koji mi je trebao da se javi za neki poslic se ne-ocekivano nije javio, cale je danas udarnicki radio na pomeranju mog dupeta, stariji klinac je dobio tripove... i tako cemu se deranzirati za jedno KLIK!

Da mi stavimo . ne to.... za sada.

Tema je ozbiljna, i siroka, sto ne znaci i plitka.

PS. Leone..... najbolji mi je bio Marikone kad je opricavao kako mu je ovaj visio na vratu da mu napravi granjdioznu temu ( za dobar, hrdjav, banby, valjda ), a onda je nije turio u film... Na premijeri je bezao od njega samo tako :D

PPS. mislim ako taj kratki filmcic moze da stane u 7 minuta ... onda si ga TI ocrneo i to auuuf.

PPS. ozbiljno, da li imas utisak da bi taj film bio mnooogo..... mnogo bolji, da ga je snimio bar 10 godinica ranije.

Posted
No nisi odgovorio na pitanje, Zasto si uopste gledao film... ?

:lol:

Iz istog razloga kao i sve ostale. NEKO JE SNIMIO FILM, JA SAM GA ODGLEDAO.

... a ondak zasto si vrteo tu scenu?

U ovih 7 i nešto minuta smešten je ceo Bilo jednom u Americi - saga o muškom prijateljstvu.

Bilo jednom u Americi je dugi niz godina decenija bio 1. na BAMBY TOP 5

... dobar, hrdjav, zao, banby, ...

PS. Leone..... najbolji mi je bio Marikone kad je opricavao kako mu je ovaj visio na vratu da mu napravi granjdioznu temu ( za dobar, hrdjav, banby, valjda ), a onda je nije turio u film... Na premijeri je bezao od njega samo tako biggrin.gif

! (neko negde beše napisao: Čista poezija)

Posted

Neko snimio film a ja ga odgledao... pffffffffff. Jes, i na gnjevniku izjave kako zivis sve bolje & bericetnije ti se kao oduseviiiis do imbecilnosti, a?

Mnja.... u stvari hteo sam da te malo..... propitam :mr deep greeen: al' ne vredi, em kuckanije nije pravi medij za to, em se izvlacis na KLIK! em ni ja nisam nesto u raspolozenju. Uostalom ni jedan od onieh koje sam priveo "k' svetlosti" mi fala nije reko, ma ni pivo kupio... jos se kao ljute... valjda im svetlo dannje prejako.

Ta dvojica su bila fenomenalan spoj.... retko se to dogadja, ko nokat i meso :P Obojica su pisali sprotiv vetra, al' ostadose suvi. Mozda preterujem, njihov uticaj onako kumulativno gledano je tesko merljiv. Neki mladi reziser mozda nije gledao Leonea ali je video nesto sto su radili njegovi klonovi. pa mu dojde na isto. Postoji tih par ljudi koji nikad nece dobiti priznaje koje u stvari zasluzuju.... mad izes priznanja, kad pogledas.

mozda sam seljak u dusi ali ipak glasujem za

...

a sad klikni malo i ti

https://www.ekspres.net/kolumne/kolumna-mag...a-kec-iz-trojke