alekba Posted May 29, 2021 Report Posted May 29, 2021 Koji ludjak.... A ondak se setim svi onieh B-Hooljuvudskih srnaija sa ogromantnim budzetom...
alekba Posted July 29, 2021 Report Posted July 29, 2021 Bruce Lee Vs Chuck Norris with a twist.. - Piped (kavin.rocks)
alekba Posted February 22, 2022 Report Posted February 22, 2022 Zanimljiv kanal.. GOON je jedan od mojih omiljenih stripova. Opicena mesavina svega i svacega, prporucujem da skinete nekoliko i probate... necete zazaliti... valjda... mislim....
alekba Posted June 6, 2022 Report Posted June 6, 2022 Specijalni efekti..... tu je i kratki crtac sa Boba Fetom.
Frikou Posted September 12, 2022 Report Posted September 12, 2022 On 8/9/2022 at 8:29 AM, alekba said: Extra 😄
Frikou Posted January 4, 2023 Report Posted January 4, 2023 https://www.imdb.com/title/tt1488589/ Gledao sam Del Torov Pinokio, predivan je film, malko je drven,malko mu fali da prenese veci dozivljaj filma,ali je prica zaokruzena, lutka animacija je sasvim na mestu, dizajn likova je sasvim super, dizjan pozadina je isto dobar, ovo treba pogledati a onda ako zelite gledajte Diznijevog PInokia lajv rimejk (ja ga bogme necu gledati)
5ar82 Posted November 18, 2024 Report Posted November 18, 2024 Da li neko može da pomogne da identifijujem staru jugoslovensku tv dramu. Mislim da ima samo dva glumca, ali ne mogu da se setim koja inače bi nekako našao na IMDB. Uglavnom, oni pričaju pred kraj drame i prema njima u brišućem letu ide avion koji puca na njih. Tako se završava drama. Sećam se još da u jednom momentu dok pričaju jedan od njih govori kako je nekada bilo više konja, to jest. da je vojska koristila konje.
Recommended Posts