Jump to content

Novi stari sajt, spreman je za fajt

ZboeDorcol
 Share

Recommended Posts

Ćao svima,

Jašemo pod (n)ovim imenom: http://design-serbia.com/

Radimo dizajn i razvoj sajtova. Posla ima sve više iz inostranstva. Ponekad se desi da imamo previše posla pa bi bilo super da nam pošaljete e-mail sa opisom struke i (poželjno) portfoliom radova. Nekad i mi znamo da outsource-ujemo :D A PayPal je keva!

contact@design-serbia.com

Pozdravchugga!!! :D

Boža.

imas horizontal skrol, stavi na body overflow-x hidden. :P a efekat sa tiltujucim sekcijama bi bio lepsi kad bi sajt imao smooth scroll.

generalni utisak, kontrast izmedju shop i home strane u smislu layouta i navigacije, nije mi leglo nesto. jbg...

Hvala na ukazima :D

No more overflow-x (Jbg zaneo sam se sa Firefoxom, tamo je radilo ok, ali sam za Chrome morao da ubacim i u html tag da bi radilo)

Sada je smooth skrolovanje rešeno, bolje je, hvala za savet :D

Dizajn šopa je u evoluciji i biće "uklopljeniji" sa početnom stranom... fali mu ludilo :D ali jbg, u procesu je, bitno mi je bilo da webapi radi kako treba, pa sada radim na poboljšanju dizajna i feel-a :D

Pozz

Dizajn sajta mi je previse u flajer/liflet/dosadni-advertajzing-materijal-u-mom-postanskom-sanducetu fazonu. Nemam konkretne primedbe, ne svidja mi se ukupan utisak

Sajt sluzi da prizove mala i srednja preduzeca, kao i preduzetnike iz Srbije i komsiluka. Treba da bude kao flajer, jer to klijenti najlakse razumeju. Poenta je zarada, a "ludilom od do sada nevidjenog sajta koji samo 10% ili manje ljudi razume" se ne moze doci do egzistencijalnog profita u nasoj zemlji. I treba da je "sanduce" materijal.

Pozz

@ZboeDorcol

Zato sam i napisao da nemam konkretne primedbe, vec da se meni ne svidja.

Ja sam odavno vise semanticki nastrojen po pitanju dizajna i izbegavam avangardu i "ludila" koja samo kolege dizajneri mogu da razumeju.

Po meni sajt web dizajn studija treba da bude sam po sebi portfolio, da potencijalni klijent pozeli da ima isti. Ovde naravno dolazimo do pitanja ko vam je ciljna grupa - od toga zavisi i postavka onog prethodnog. Ako su vam ciljna grupa oni koji vole flajere i liflete, onda je sve OK.

Btw, mnogi vasi radovi iz portfolija mi se vise svidjaju od vaseg licnog sajta ;)

P.S. U stvari, ipak imam jednu primedbu. Mrzelo me da ispitujem zasto, ali iritantno sporo mi se skroluje

• 2 weeks later...
Ćao svima,

Jašemo pod (n)ovim imenom: http://design-serbia.com/

Radimo dizajn i razvoj sajtova. Posla ima sve više iz inostranstva. Ponekad se desi da imamo previše posla pa bi bilo super da nam pošaljete e-mail sa opisom struke i (poželjno) portfoliom radova. Nekad i mi znamo da outsource-ujemo :D A PayPal je keva!

contact@design-serbia.com

Pozdravchugga!!! :D

Boža.

Pošteno, da imam neku ozbiljnu firmu nikad nebi dao vama da mi pravite sajt.

Kakvo oko, kakve zahebancije. Blejimo po svemiru? Detinjasto.

Sajt ozbiljne firme mora delovati ozbiljno, jasno naznačeno sedište, slike firme, zaposleni, proznanja i sl.

Svakako je moje mišljenje subjektivno, ali čim počnu da mi iskaču neke sličice bežim sa tog sajta.

Ne dolazim na sajt da se igram već da pročitam šta me zanima bez ometanja.