milenaki Posted July 13, 2017 Report Posted July 13, 2017 Igrice spajanja 3 ili vise elemenata iste boje ili znaka su mi oduzele dane zivota. Poslednji put sam igrao Jewel Quest III i sad sam se zarazio ovim vockicama i mackom. Dobra je igrica, zaista. Podelio sam je na svojoj FB stranici i komentari ljudi su bas pozitivni. Nadam se da ce i ovde biti tako... Pozz svima! App Store Link: https://itunes.apple.com/us/app/emma-the-ca...5?ls=1&mt=8
tonkript Posted July 19, 2017 Report Posted July 19, 2017 Kako prolazi na app store-u, je l' featured-ovana u nekoj zemlji?
milenaki Posted August 31, 2017 Author Report Posted August 31, 2017 Kako prolazi na app store-u, je l' featured-ovana u nekoj zemlji? Hej, pa slabo, nazalost... Tesko je probiti se na tom trzistu, ali guramo i dalje :D
tonkript Posted October 19, 2017 Report Posted October 19, 2017 Znam, tamo je najteže upasti. Pričam iz svog iskustva, jer kada sam radio za jedan studio, gde smo isto pravili igrice za mobilne telefone, trebalo nam je nekih godinu dana da uđemo top na US listama. Eto na našu sreću, dve prethodne igre su nam feature-ovane u dosta zemalja tj u 140, ali za američko tržište smo morali da sačekamo. Znam da je isto teško upasti u Kini i Japanu, za njih se bukvalno prave posebne igre. :D Nikad se ne zna šta će proći...to jei dalje enigma za sve developere. :)
Recommended Posts