Jump to content

Koliko košta izrada web sajta?


Recommended Posts

Cena izrade sajta je vaš glavni problem? Dobijali ste ponude u iznosu od 10.000 € ili samo 50 € za sajt? Verovatno se pitate zašto je raspon cene toliki? Uglavnom je to zbog kombinacije funkcionalnosti koja se traži, koliko je velika kompanija koja vas je angažovala ili da li će od vas zahtevati izradu celog sajta ili samo podešavanje teme. Možda mislite da ono što vam je potrebno i ono što želite je zapravo jednostavno, ali ono što ne znate jeste da je put do postizanja cilja i pravljenja toga jednostavnim, zapravo jako komplikovan.

 

cena-izrade-sajta-300x192.jpg

 

Procitaj vise o ovome na stranici.

Link to post
Share on other sites

Pročitao do pola i odustao. Gramatičke greške, pojedena snova ili višak istih, rogobatan prevod (osamostaljen), korišćenje termina koji nije objašnjen (TLD), pogrešna analogija za shared server (koji ipak jeste proširiv), nepravilna upotreba znakova interpunkcije (razmak pre znaka), mešanje dolara i EUR za iste brojeve (makar to bila i jezička figura).

Sve u svemu, pohvalno, ali treba srediti.

Link to post
Share on other sites
  • 2 years later...

Cena izrade sajta zavisi od milion faktora i nije nemoguće dobiti sajt i za 50€ ali pitanje je šta u stvari time dobijate i koja je svrha takvog sajta. Ako vam sajt služi samo da bi ste se nekom pohvalili da imate sajt onda je to više nego dovoljno, čak i preskupo jer imate mnoge free opcije. Ako je cilj da vam sajt donosi novac, e onda je cifra sasvim drugačija. Nema besplatnog ručka..

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...