Jump to content

Pomoc oko ucenja

SneakySneaky

Recommended Posts

Ljudi provedu godine (srednja škola, studije, posao...) razvijajući veštine dizajnera a ti pitaš da li možeš to da naučiš preko tutoriala...mislim stvarno.

Postoje takođe samouki umetnici i njihov stil se zove ''Naive Art'', mislim da treba tako nešto da se izmisli za sve vas koji hoćete da postanete dizajneri preko tutoriala.

Ako već hoćeš da počneš od nečega, onda prvo pričitaj istoriju dizajna i umetnosti.

Mislim da ti je @lisa dala najbolji odgovor.

mislim stvarno :lol:

Mogao bih svasta da napisem o 3 vrste ucenja, saznavanja od kojih je Poducavnja-skolovanje onaj najlaksi, najbrzi i najbezbolniji... samooooo........

Jes' dizajn logotipa ne mozes nauciti iz tutorijala, bas kao sto te ne moze nauciti ni neki profa.....

Skola je u idealnim uslovima lepo mesto, a profesori su tu da mentorisu, da te usmeravaju, ispravljaju greske itd. its. pod uslovom da su kompetentni i zainteresovani, sto vecino nisu... cak sta vise.

Pa cak i kad bi se stekli uslovi da sve stima nista ti ne vredi bez licnogg rada, zdravog razuma i tako to. Skolu hvale samo oni koji nemaju bas mnogo drugog na tanjiru... cast izuzecima.

Ponavljam cast izuzecima, za svaki slucaj.

Tako... prnonadji teoriju, pronadji kompilacije, ima ih jako zgodnih... na jednom mestu ponajbolji logoi ( bilo po godini ili oblasti ili ... ), a onda idu komentari C&C eminentnih dizajnera. Pa onda sam-sama protumaci, sta su hteli da kazu, nemoj da te iznenadi to sto je veliki minus kod nekog drugo veliki plus. Pa sa vremenom ako imas imalo smisla za tematiku uklavirices neke stvari.