Jump to content

C++ 3D developer, za stalan posao u Norveškoj


Recommended Posts

Firma u kojoj radim je u potrazi za nekoliko SW inženjera/programera, što junior, što senior nivoa i dobio sam zeleno svetlo da se direktno raspitam za interesantne kandidate u Srbiji.

Oglas još nije formalno postavljen i kada bude ja ću ga ovde proslediti. Zanima me najviše gde bih ga mogao javno postaviti, tj. ima li u Srbiji neki sajt gde se oglašavaju poslovi u inostranstvu IT struke?

 

U svakom slučaju, potraga je otvorena i ako je neko zainteresovan, ili poznaje nekog ko bi bio interesantan neka mi pošalje PM.

 

Gde i za koga se radi

Firma je deo velike švedske korporacije Hexagon koja zapošljava više od 15000 ljudi (www.hexagon.com). Deo korporacije (znači naše kolege) su npr. i Intergraph i Leica Geosystems. Kancelarije su u Oslu u Norveškoj i posao je stalan.

 

Šta se radi

Firma pravi multiplatformni 2D/3D SDK koji se koristi uglavnom za prikazivanje 2D/3D mapa, 3D modela, GIS podataka i sl. Podržane platforme su Windows, Linux, OSX, Android, IOS, UWP, WebGL. SDK je uglavnom urađen u C++-u i OpenGL-u.

 

Ko se traži

Traže se ili iskusni i sposobni seniori ili talentovani i ambiciozni mlađi, junior programeri. Glavno je C++ znanje, poželjno je i OpenGL/DirectX iskustvo. Zgodno je i iskustvo u multiplatformnom okruženju ili 3D igrama.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...