Jump to content

[PhotoBattle] "Brojke i slova"


Recommended Posts

Idemo dalje sa novom temom koja je dakle "Brojke i slova"

 

Prijem fotografija traje do 15. Januara

 

Sve sto vas zanima u vezi sa ucestvovanjem mozete saznati u temi o PRAVILIMA

 

 

Malo inspiracije od kreatora nove teme i pobednika prethodne:

 

Pred kraj glasanja C4P0 mi se obratio rečima (do 38:45):

https://www.youtube.com/watch?v=lbFNM68pNFg&t=38m39s

 

Pa je logično da nova tema bude "Brojke i Slova"

 

opis zadatka:

 

CITAT

Članovi/ce, očekuje nas težak posao.

 

U ovom gradu, brojke i slova niču kao pečurke pre, posle i tokom kiše.

Moja pretpostavka je, da će ova tema na njih delovati kao lepak na muve.

 

Njihova mnogobrojnost nam otežava da dođemo do onih skrivenijih, manje očiglednih!

Zato, nije dovoljno da ih tražite, već je potrebno da se prerušite u njih.

 

U potponosti morate da uđete u njihov Lik. Da poprimite njihovu "psihu" i da stalno ponavljte u sebi

 

"ja sam slovo, ja sam broj, ja sam i slovo i broj"!

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ja sam se iskreno bas bio smorio od tih produzavanja rokova i zajedno sa povecanim obavezama to je uticalo na moje odustajanje od kompletnog ucestvovanja.

 

Sa druge strane nisam pametan sta bih mogao da predlozim kao neku promenu koja bi pozitivno uticala na ovu ucmalost. Ako neka ima bilo kakvu ideju vrlo rado cu je podrzati koliko god mogu.

Link to post
Share on other sites
stimulisite takmicare necim (citaj nagradom), pa da vidite kako ce biti takmicara, stara dobra taktika :)

 

Da, na to sam i mislio, nego nemam sta konkretno da predlozim :( . Nije problem samo u broju takmicara, problem je i u broju glasaca, mada je svakako primaran broj takmicara.

 

@Tri Asa

Nemam nista protiv, ali bih voleo da onda nadlezni sajta dizajnzone kazu malo drugacijim jezikom zasta se uzima "piksla 10%"(ako se odluce na takav korak) , jer ako to bude receno slicnim jezikom i nivoom obrazlozenja i od strane organizatora, ja sam onda na pogresnom mestu i necu se preterano zadrzavati.

Link to post
Share on other sites

Ja bih obrazlio da uopste razumem sta je Tri Asa zeleo reci. Ne zezam, legitimno ne znam sta to uopste znaci :blink:

 

I ne, necemo od foruma praviti nikakvu kockarnicu. Forum je dobrovoljne i neprofitabilne prirode, i takav ce i da ostane. Ako mi mozemo svoje vreme da izdvojimo da uopste bude takmicenja (a bilo je prekida u radu zbog MANJKA interesovanja), valjda je red da ucesnici salju radove, ako uopste zele da ovaj podforum zazivi. U poslednjih ko zna koliko takmicenja u prvom roku stize 2-3 rada, dakle jedino sto mogu da kazem je da je interesovanje vrlo slabo.

 

EDIT: Vukajlija kaze da je to "gajba" domacina (kome ide procenat), za pokeraske partije. Bas kako sam i pretpostavljao. I ne, ne dolazi u obzir, iz vec objasnjenih razloga.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Takmičenje još uvek traje i radi punom parom u sajlent šater modu.

 

A, ti bi, ba, mog'o, tako ti očinjeg vida, bajerovog sindroma, i rabljenog ali još uvek ful-flejm tijela, jednom godišnje sliku da okačiš, glas dadneš, u takmičenju učestvuješ. Mislim da ćemo izbegavanjem konstatacija kakvo je stanje - kao kad ljudi dođu na piće, gledaju okolo i pričaju kako je prazno, i gledaju okolo i ponavljaju ono malopre, i tako satima, i smoreni izađu iz lokala - doprineti boljoj ukupnoj atmosferi, ne bi' rek'o takmičenja, ali već jesam.

Link to post
Share on other sites

Milidruze, bi ja al' nemam sa cim -_-

Doduse hteo sam za "kucicu u cvecu ( trava oko nje )" al' bila se neka magla spustila i zahladnelo, tako da cvecke nisu izasle :lol: a i to bi bilo sa mobilnim.... pride bio bih "neshvaceni umjetnik".

.... sad sam opet hteo da dam misljenje, generalno, glede takmicenja, no posto su rasprave zabranjete necu... autocenzura... to nam je nasa borba dala :mrgreen:

 

Vise puta sam rekao da sam na foto forumu u kategoriji gledaoc, pohvalim ono sto mi se svidja ali ne kudim, niti glasujem.

Stoji da sam prve svoje fotke razvio mnogo pre nego sto je dobar deo foruma bio u petogodisnjem planu, ali nikad fotografiju nisam smatrao svojim... opredeljenjem. Jednako kao sto neki fotograf crta ili gleda ilustracije, cita stripove. Da ne duzim s'vacas poantu.

Izbegavanje cinjenicnog stanja ( nije pravi trenutak? ), glede ne-ometanja saniranja stanja.

uffff, to mi zvuci poznato..... a uvek se zavrsi isto, ili mozda gresim.

 

PS. izvinjavam se za zloupotrebu sluzbenog prostora, ovo je bio... licno, prikateljski ( nadam se da ce tako biti shvaceno ), divan.

PPS. sad ne merem ni mobilnim, jedan klinac mi dao njegovu staru Xperiu, a drugi capio jerbo je havarisao svoj fon. A i nije bio nesto, proslo leto sam video vevericu kod moje zgrade na NBGD..... kome god sam to rekao, pogledo me onako malo ispod oka, na slici se vidi tamna mrlja samo, daleko je bila a malo svetla... i vremena.

 

 

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

^Možda do sad, a od danas nema više vađenja jer je upravo dobio na poklon pero lako, šut end point(!), prijateljski nastrojeno prema džepu košulje sa kratkim rukavima - aluminijumsko telo sa zumzumzum objektivom, 28mm/2.8 marke Canon SD1000. Mejd in Džpen. Original punjač, kutija, diskovi, upuCtvo. :mrgreen: Priznanicu nemam jer sam aparat dobio na poklon.

 

OTMyjzX.jpg

 

Što se tiče mana, ima dve. Prva, prekidač za prebacivanje u foto/video/pregled i nazad, mora da se cinculira noktom kako bi ubooo traženu funkciju (drži ga stalno u foto modu). Druga, na ekranu su dve flekice, boje prezrele trešnje, u obliku ostrva Hokaido (gledaj fotke kući).

 

alekba, dogovorićemo se oko isporuke, a možda skoknem do Beograda uutorak, sad prekosutra...

Link to post
Share on other sites

Vidju raje sto ste se raspisali.

 

Pozdrav svima, kao sto ste primetili, napravili smo spontani odmor od takmicenja jer je stvarno bilo besmisleno da svaka tema dobija 2 alternativna roka za slanje fotki jer u prvom stigne jedna do dve fotke.

 

Ima li kakvog interesovanja da se posle ove pauze takmicenja nastave, kakvo li nam je stanje u javnom mnjenju ovih dana?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...