Rorschach Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Koje biste sajtove, literaturu i eventualno kurseve preporučili? Na faksu je bio web dizajn kurs (predmet), HTML, CSS i nešto jako malo Javascripta. Kurs je bio đene đene, a i kako mi je tada fokus bio isključivo na štampanim medijima i oblikovanjem istih, nisam se previše ni udubljivao. Da li biste preporučili Codecademy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karenski89 Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 Cao druze, vidim da niko jos nista nije odgovorio ali verovatno odgovore vec imas na temama po forumu. Nema veze, ja cu ipak malo da ti pomognem, nisam ja neki expert jos ali svakodnevno ucim frontend itd. Imas dobar vodic na https://blog.petrovic.gr/sr/2016/12/vodic-z...ontend-pristup/ ovom linku. A ja sam recimo poceo na w3schools.com i kombinovao sam sa nekim pdf-om. Codecademy nije los za osnove ali za nesto ozbiljnije se placa, mozes da prodjes ona free vezbanja itd. A inace kreces od html-a, css-a, js-a ili jquery-a. Kada sve to prodjes i naucis dobro a za to ce trebati malo ozbiljniji period vremena ne bi bilo lose da naucis i neki js framework tipa Angular. :) Verujem da vec ucis nesto dosad ali makar sam ti odgovorio na ovo pitanje pa se nadam da ces da uzmes nesto u obzir. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rorschach Posted April 26, 2017 Author Report Share Posted April 26, 2017 Hvala na odgovoru druže, i ja kasnim, nisam ulazio na ovaj deo foruma duže vreme... Posao me je odvukao na drugu stranu, ali učim koliko stižem. Pozdravljam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
bopuc Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 Baci pogled i na http://www.freecodecamp.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts