Medion Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Zdravo svima, imam jedan problem sa pravljenjem pod menija pratio sam korake sa ovog sajta. a primer je na ovoj stranici ,sto sam radio sa pod menijem.E sad problem je kad ja pritisnem na Stranica 3 on nece da mi stvori jos strana: Submenu 1-1 Submenu 1-2 Submenu 1-3 (nemoj da vas buni sto kad se pritisne strana 3 budu ispod nje naredna tri menija aktivna to je zato sto su isto linkovani).Mucio sam se ali nikako da mi se prikazu ta tri pod menija, da li mozda neko zna kako da resim ovo :blink: :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted August 31, 2016 Author Report Share Posted August 31, 2016 jel zna neko :S izvinite sto moram da aktiviram opet temu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vili Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Nemam vremena da se udubljujem, ali onako na prvu mislim da te zeza neka od funkcija koje si dodelio tom dugmetu koje treba da otvori i dropdown. Probaj da skidas jednu po jednu, da vidis koja pravi problem, pa ces posle lakse da resis problem. Generalno je pipavo dodeljivati dodatne funkcije tim bootstrapovim drop-down togglerima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobayashi Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Link ka toj tvojoj strani nije validan (tj. strana ne postoji), ali sam na prvom linku dodao u kodu sve što je potrebno da i "Menu 3" ima podmenije kao "Menu 1", i sve je OK, jer aktivacija padajućeg menija na klik se realizuje pomoću JS funkcije u jQuery biblioteci). Pretpostavljam da si zaboravio unutar tog UL elementa da dodaš atribute kao kod "Menu 1", tj. ceo primer bi bio ovakav: <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <title>Bootstrap Case</title> <meta charset="utf-8"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/css/bootstrap.min.css"> <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.4/jquery.min.js"></script> <script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/js/bootstrap.min.js"></script> </head> <body> <div class="container"> <h3>Pills With Dropdown Menu</h3> <ul class="nav nav-pills nav-stacked"> <li class="active"><a href="#">Home</a></li> <li class="dropdown"> <a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown" href="#">Menu 1 <span class="caret"></span></a> <ul class="dropdown-menu"> <li><a href="#">Submenu 1-1</a></li> <li><a href="#">Submenu 1-2</a></li> <li><a href="#">Submenu 1-3</a></li> </ul> </li> <li><a href="#">Menu 2</a></li> <li class="dropdown"> <a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown" href="#">Menu 3 <span class="caret"></span></a> <ul class="dropdown-menu"> <li><a href="#">Submenu 1-1</a></li> <li><a href="#">Submenu 1-2</a></li> <li><a href="#">Submenu 1-3</a></li> </ul> </li> </ul> </div> </body> </html> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts